Saturday, September 13, 2014

Look Post : Flowy Palazzo

Assalamualaikum,
When it came to choose a pants I am very fussy person. They should comfortable and easy for me to move in a big place. Sebab Asyik memang suka berjalan dan Asyik memang sangat tak suka bila seluar itu terlalu nipis dan ketat. Kebanyakan seluar yang Asyik ada sekarang ialah dari material chiffon, cotton dan yang pasti memang selesa. Salah satu palazzo pants yang Asyik suka ialah apa yang Asyik pakai dalam gambar dibawah. Bila berjalan rasa senang dan seolah-olah macam pakai skirt sebab kain itu bergerak ikut sama masa kita berjalan. Maksudnya kain itu sangat flowy. Sebab sesetengah kain sangat keras. Nak berjalan bunyi macam pakai seluar track. haha. Asyik beli palazzo pants ni di salah satu butik di Bangi. Now I know best place to buy pants and thank you for reading and happy weekend everyone. 
Satu lagi yang cukup susah nak beli ialah kasut! Which one yang korang rasa Asyik beli? Banyak pilihan tapi yang selesa bukan semua.
Nope. Belum habis lagi, tunggu entry akan datang mungkin Asyik akan share yang mana satu pilihan Asyik. 

Till Next Entry.
Love, Asyik

6 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih Azwar.. sama jer mcm dulu juga...:)

      Delete
  2. Replies
    1. hah..Umie dh tertipu itu bukan skirt tp seluar..hehe

      Delete
  3. ermm lama kita x singgah sini.. asyik nampak kurus lah, diet ke? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi dtg lg..Asyik pun xsempat nak singgah blog cik kanta coklat, rindu nk blogwalking mcm dulu tp busy skrg kerja xhbs..huhu.. diet tu sikit lah pastu jogging..hehe

      Delete