Sunday, July 20, 2014

Safi Shayla Makeover 2014 with byFatin Suhana

Assalamualaikum,
Best moments when you being a blogger is when you get an appreciation from others. This is what I feel now. Kawan dari hanya kenal dalam dunia maya tapi sekarang boleh rapat di dunia nyata. They know how I love fashion and sometime they also share same interest with me. When I heard about Safi Shayla outfits contest, in my mind was I should try this. Lepas itu dapat pula ajakan dari blogger Syafiqah Hashim untuk join contest ini, itu yang membuatkan Asyik lebih bersemangat untuk join. Last minute post gambar mengikut tema syampu Safi Shayla dan alhamdulillah Asyik terpilih untuk menerima makeover dari Safi Shayla dan hadiah tajaan dari by Fatin Suhana. Seramai 6 orang pemenang dan blogger yang terpilih dan akan menerima hadiah seperti yang dijanjikan.
Ini selepas sesi makeover dan makeup oleh blogger Syafiqah Hashim.
Kesemua pemenang Safi Shayla dan bloggers yang terlibat. Meriah kan.
Blogger yang ada memang korang kenal dah. Kembar Iena dan Ieda Mansor pun ada yea.
Kitaorang boleh pilih jea mana-mana baju yang kitaorng suka termasuklah tudung dari By Fatin Suhana. Rambang mata nak pilih.
Blogger yang Asyik suka baca blog diaorang dan diaorang ada nama yang sama iaitu Sabrina.
With Iena dan Ieda Mansor. Dan terima kasih tak terhingga untuk Syafiqah Hashim.
Makeup yang sangat cantik ini telah dibuat oleh Syafiqah Hashim sendiri. Memang berbakat dia. Asyik suka sangat-sangat hasil kerja tangan dia. Cantik dan kemas. Asyik tak pakai bulu mata palsu yer semua, itu original. hehe
Ini salah satu baju raya Asyik kot. hehe. Thank you Fatin Suhana dan Safi Shayla sebab bermurah hati beri hadiah yang best ini.
Banyak lagi baju dan jubah yang menarik di Butik By Fatin Suhana. Asyik pun nak pergi lagi butik ini, ada yang dah berkenan sangat haritu. Thank you Safi Shayla, Fatin Suhana dan Syafiqah Hashim untuk moment indah ini. Sayang korang semua.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

6 comments:

  1. wahh..best nya dapat baju dan di make up kan lagi... tahniah...

    ReplyDelete
  2. bestnya...tahniah asyik...makin berseri bila di make over....cantik bulu mata asyik...manis...

    ReplyDelete