Sunday, April 13, 2014

Product Review : ILangsing Ternyata Berkesan Untuk Menguruskan Badan

Assalamualaikum,
Anda mengimpikan bentuk badan yang menarik? Mengimpikan bentuk badan yang langsing, tanpa perlu berlapar, tanpa bersenam yang terlalu banyak, tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda, tanpa rasa lesu, penat dan letih. Kini anda boleh kelihatan sihat, kurus, langsing, jelita dan berkeyakinan malah tiada kesan sampingan. Produk keluaran bumiputera yang kini hangat diperkatakan iaitu ILangsing.


Fungsi Utama ILANGSING
1) membantu menurunkan berat badan.
2) membantu membersihkan usus.
3) membantu membuang lemak dan toksin dalam badan.
4) membantu melawaskan sistem pembuangan / sembelit.
5) membantu merawat masalah obesiti.
6) menegangkan dan membentuk otot perut.

Hanya perlu 2 kapsul sekali sehari 30 minit sebelum sarapan pagi dan ia boleh membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Ternyata produk ini memang dapat mengurangkan berat badan dengan masa yang singkat tanpa memudaratkan kesihatan. Untuk pengetahuan anda Asyik pun memang sedang consume dengan produk ini. Dah hampir sebulan lebih Asyik amalkan ILangsing dan Alhamdulillah memang berkesan. Setakat ini baju yang bersaiz S memang dah boleh pakai walaupun masih ada lemak-lemak tegar yang belum hilang tapi dalam masa yang singkat dan dengan cara pemakanan yang betul memang dapat kurus dengan cepat. Boleh check gambar-gambar Asyik dari entry yang lepas, memang nampak sangat kegemukannya. Tapi sekarang walaupun belum mencapai tahap yang Asyik nak sekurang-kurangnya Asyik dah temui cara yang berkesan untuk diet.

Asyik selalu makan banyak sayuran dan buahan untuk proses pencernaan berjalan lancar. Selain dari itu Asyik memang dapat mengawal keinginan untuk makan kerana perut selalu terasa kenyang tetapi bukan bermakna tak boleh makan makanan kegemaran cuma keinginan untuk makan banyak itu berkurangan. Dah ramai customer yang cuba produk ini dan memang berkesan keatas mereka. Cuba tengok testimonial dibawah semuanya berpuas hati dengan bentuk badan yang diinginkan. Bila badan terasa ringan jadi keyakinan diri pun akan naik dan kita akan jadi lebih aktif untuk lakukan aktiviti harian.



SUSAH cari SAIZ baju....selalu di KRITIK...
MALU berdampingan dengan kawan-kawan...???
Jangan rungsing dan jangan bimbang...!!!!!
ILangsing BOLEH MEMBANTU ANDA...!!!!!

SGT BERKESAN, CEPAT, MUDAH, SELAMAT MALAH MENJADI PILIHAN MASA KINI.
JOM PM / WHATSAPP :0134633693

Untuk keterangan lanjut boleh singgah di :
Facebook : ICanteq Penang
Facebook : Stokis Penang

Pelbagai produk kecantikan yang boleh anda dapat dari mereka. Jangan lepaskan peluang untuk mencuba kerana memang berbaloi.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

6 comments:

  1. wahh..ni lah prodcut yang akak cakap tu eh..mcm best jew..
    berapa sebotol ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yg ni..sebotol skrg RM80 sahaja..;)

      Delete
  2. Replies
    1. Haris awak boleh dptkan secara terus di Safra Boutique Cafe di 36-1, jln danau lumayan 1, Bandar Tasik Permaisuri, cheras, kuala lumpur atau boleh berhubung terus jer dengan nombor yg tertera diatas.

      Delete
  3. kalu ade ambil ubt drh tinggi bole ker amik ilangsing??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh contact terus di number ni 0134633693..:)

      Delete