Saturday, April 5, 2014

Nuffnang CPUV Feb-March 2014

Assalamualaikum,
CPUV? Pasti ramai yang bergelar blogger tertunggu-tunggu bila akan dapat CPUV dari nuffnang kan. Memang seronok bila dapat cpuv tapi lagi seronok kalau ramai pembaca yang datang ke blog kita. Tanpa pembaca takda makna sangatlah blog ini. Seolah-olah bercerita sendiri saja. Bila ada yang sudi singgah ke blog maka makin bertambahlah income cpuv dalam blog anda. Kepada blogger yang belum dapat cpuv tu takpe jangan sedih-sedih kerana masa anda akan tiba juga. Macam Asyik pun baru jer tahun lepas mula dapat cpuv dari Nuffnang. Setelah hampir 4 tahun baru dapat merasa cpuv ini. Alhamdulillah tak rugi berblog selama ini. Untuk awal tahun 2014 ini Asyik dah terima 8 cpuv. Harap lepas ini akan terima lebih banyak cpuv dan invitation dari Nuffnang. InshaAllah. Terima kasih bebanyak Nuffnang dan terima kasih kepada semua yang sudi baca blog Asyik. :)

Colgate SAN Launch, Herbal Essence, Digi-Project Red, Anna Sui LVBD, Popular Bookstore, LINE Shopping and LANEIGE Serum Intense terima kasih sudi beriklan di blog ini.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

13 comments:

  1. Congrats asyik, moga makin murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...asyik,

    alhamdulillah byk dapat cpuv daripada nuffnang....

    mselim3

    ReplyDelete
  3. salam kenal..tahniah..moga murah rezeki selalu..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...rezeki kan sis...tahniah:)

    ReplyDelete