Tuesday, February 25, 2014

Product Review : SilkyGirl Lipstick Sugar Plum Moisture Smooth

Assalamualaikum,
Moisture Balm Lipcolor is a combination of a lip balm with the color of a lipstick. Its core is made out of a lip balm which is loaded with multivitamins A, C and E to help nourish lips and protect lips against harmful UV rays. The Macadamia Seed Oil and Jojoba Oil helps to retain lips' moisture and elasticity.

  
Asyik suka dengan texture lipstick ini sebab sangat lembut pada bibir dan sapuannya sangat sekata. Lipstick juga susah nak hilang walaupun telah beberapa kali kita makan dan minum. Lipstick itu masih kekal cantik pada bibir. Lipstick yang Asyik guna ini berwarna Sugar Plum. Up to 10 hours of moisture with Vitamin A, C and E and fragrance free.

   

SilkyGirl Lipstick Sugar Plum Moisture Smooth
Price: RM 9.90
My Rating: 5/5
Where to buy: WATSON

Till Next Entry.
Love, Asyik.

6 comments:

  1. Uish cantiknya colour dia. Asyik jahat. goda kita. dah lah kita ni suka lip stick tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Asyik pun tergoda utk membeli lg ni..:)

      Delete
  2. dear, saya guna kod 07-sunny rose. memang tak mengeringkan bibir kan. tapi kalau bab warna saya suka revlon brand. huhu..

    ReplyDelete
  3. Cantiknya colour dia. Sesuai dengan kak asyik. :)

    ReplyDelete