Thursday, January 23, 2014

Fair & Lovely and The Labels Giveaway

Assalamualaikum,
Masihkah ada yang ingat tentang giveaway dari blog Asyik yang mendapat sponsor dari produk Fair & Lovely? Mungkin kepada para pemenang mereka akan menanti hadiah tersebut sekaligus menunggu dengan penuh harapan supaya hadiah sampai dengan cepat. hehe. Kepada yang nak tahu siapa pemenangnya boleh check entry INI. Seramai 10 orang pemenang dipilih dan kalau boleh Asyik harap kesemuanya dah pun menerima hadiah yang sepatutnya diterima kerana Asyik pun dah terima hadiah tersebut dari Fair & Lovely. Kalau masih ada pemenang yang belum terima hadiah silalah mesej Asyik segera yea. 

Inilah produk Fair & Lovely yang para pemenang akan terima. Ada 6 barang kesemuanya. Terima kasih Fair & Lovely. Terima kasih juga kerana memberi peluang kepada Asyik untuk muncul di dalam majalah Remaja bulan November 2013. Boleh klik SINI untuk baca.
_______________________________________________________________________________

Satu lagi giveaway yang Asyik suka-suka untuk join ialah giveaway di page instagram The Labels . Hadiahnya tiket wayang filem Delivery Man dan Alhamdulillah Asyik terpilih sebagai salah seorang pemenang THELABELS. Terima kasih kerana bermurah hati membuat giveaway ini. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang page The Labels boleh follow mereka di instagram.


Till Next Entry.
Love, Asyik.

4 comments:

  1. Assalamualaikum asyik. alhamdullilah. taniah ye. murah rezeki awak. bestnya, lama dah tak masuk panggung wayang. heeeee >_____________<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..Alhamdulillah rezeki..:)

      Delete
  2. Rietta pown dah trima hadiah Fair&Lovely tu...thanks Asyik....tahniah juga utk hadiah labels tu...

    ReplyDelete