Monday, December 9, 2013

Year End Giveaway by Anis Athia

Assalamualaikum,
Selalunya kita dengar year end sale tapi kali ini year end giveaway pula. Tuan blognya comel, kecil molek jer orangnya. Baik hati pula sebab sudi buat giveaway selalu. Ada sesuatu yang menarik yang membuatkan Asyik pun teringin nak join. Sebelum ini memang Asyik dah banyak set brush tapi set brush dari Baviphat ini sangat menarik. Lengkap dengan bag yang cantik dan feminin gitu.

Hadiah yang lain pun tak kurang hebatnya. Kalau menang bukan setakat dapat Baviphhat brush set tapi anda akan dapat.........

THE PRIZES : 
RM100 for most supportive blogger
Baviphat Brush Set
Clinique turnaround instant facial masque, 15ml
Clinelle Blackhead Control Gel, 15ml
RVB Skinlab Diego Dalla Palma Cell Detoxium Purifying Clay Mask
YADAH cleansing nose pack X 3
Crabtree & Evelyn Lavender body lotion, 5ml

Banyak tak hadiahnya? menarik juga kan. Kalau ada yang teringin nak bersaing dengan Asyik untuk dapatkan hadiah menarik ini. Cubalah join juga. hehe



Click HERE kalau nak join.

Till Next Entry.
xoxoxo

3 comments:

  1. Yeay, thanks kak asyik sebab sudi join and good luck ^_^

    ReplyDelete
  2. GA ni utk Pompuan jea ke?... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde pula mention pula utk perempuan sahaja..boleh juga kalu nk try..:)

      Delete