Saturday, December 21, 2013

Look Post: Pinky Jelly

Assalamualaikum,
Perempuan memang takkan pernah lari dari sukakan warna merah jambu ataupun pink. Warna yang selalunya menonjolkan kelembutan. Begitu juga Asyik memang antara salah seorang yang sukakan warna merah jambu. Tak kisahlah merah jambu terang ataupun pastel. Semua Asyik suka. 

Sebenarnya dah lama nak beli blazer/jacket tapi selalunya tidak menepati citarasa sangat. Tapi sejak kenal dengan satu laman website yang best ini memang memudahkan untuk beli baju yang memang memuaskan hati. Nile.com.my menjual pelbagai jenis barang. Semua ada, dari pakaian hinggalah ke barang elektronik. Harganya pula sangat berpatutan.

One Buckle Quality Woman Jacket/ Office Wear yang Asyik pakai ini sangat selesa. Material: Cotton Blend. Harga pula tak lebih dari RM40. Satu lagi Mix Color Sleeveless Chiffon Dress pun sangat selesa. Fabric: Chiffon. Harga pula tak lebih dari RM30. Seriously sangat murah dan berpatutan.


Aksesori dari H&M. Bag unbranded. Shawl unbranded.



Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. wahh. gilers murah. nina igt above 100. tq asyik sharing!!!! skg jugak nina terjaH!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terkejut kan..kena pandai pilih baru puas hati membeli..:)

      Delete
  2. Totally goegeous..... Tak pernah pakai blazer casually.... Takut nk try....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear..you should try..sebenarnya sgt selesa..:)

      Delete
  3. Anda nampak pink sangat.... Sweet bagatttt (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..terima kasih photographer ku..;)

      Delete
  4. gorgy! suka lah handbag you yang transparent tuh ;D

    ReplyDelete
  5. Chantek sgt...pndai asyik padankan..eeehhhh, nmpak mahal, upenye murah...kata org, mahal ataw murahnya brangan yg dipkai, terlihat pada sipemakainya.....makin manis asyik sekarang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nmpk mahal tp murah jer sbnrnya..kena pandai pilih dan gayakan..baru nmpk mcm mahala..haha

      Delete