Sunday, December 8, 2013

DIVIDED by H&M

Assalamualaikum,
One of the best and favourite store to shopping is H&M. Asyik suka sangat masuk H&M. Walaupun kadang-kadang itu tak beli pun tapi ambil bau pun jadilah. Tak gitu kengkawan yang suka shopping. Terbaru Asyik ada beli bag dan accessories. Sangat cantik bagi Asyik. Yang paling best Asyik beli 4 item dengan harga RM30 sahaja. Itu part yang paling Asyik suka sebab sangat murah. Siap ada yang harganya hanya RM5 sahaja. 

Kalau korang nak juga barang yang murah ini boleh ke LOT10 Bukit Bintang. Perghhh giler murah. Patutlah ramai jer orang shopping hari Asyik pergi itu. Asyik sangat berpuas hati dengan kualiti yang terdapat di H&M. Sebelum ini Asyik beli cardigan dan skirt, memang sangat selesa. Kebanyakkan pakaian yang Asyik beli sekarang hanya untuk ke tempat kerja. Takdelah leceh dan selekeh sangat bila nak bekerja. hehe. Tak sabar nak shopping lagi. Wehuuuu. *hujung bulan pokai. kih2


Pavilion pula meriah dengan sambutan Christmas. Asyik cuma suka tengok decoration yang dibuat jer. Cantik.

I need real snow here. haha. Bila lah nak merasa real snow ini. Kumpul duit bebanyak. Chaiyok2. hehe

Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. Shopping sakan yea... Year End Sale la katekan... (^_^)

    ReplyDelete
  2. Shopping sakan macam nyambut christmas ^.^
    Hai JOM JOIN JOM ! Hadiah lumayan gila. RM 50 cash jom jom.
    1) http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/december-giveaway-by-fatin-diana.html
    2) http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html
    3) http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. barang murah bkn selalu boleh dpt..:)

      Delete
  3. argghhhhhhhhhhhhhh tidak ahkak jgn MENGOODA!!!

    ReplyDelete
  4. Tak pernah shopping situ... Murah yea? Semua cawangam dia murah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cawangan lain xsure..tp kalau year end sale ni semua tmpt kbyknnya murah2..:)

      Delete
  5. tak lama tak singgah kedai Halim & Munah. dah terjah kedai Halim & Munah kat Anevue K? dengar citer tu store ke 2 paling besar kat asia

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Halim dan Munah ek..comel jer nama..kih2..yg situ belum singgah lagi..mmg niat hati akan singgah ke sana pula..hehe

      Delete
  6. Makaihhh lau murah cmni mmg kn pi serbu h&m..jom asyik shopping sama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg murah..jom2 kita pergi sekali..;)

      Delete