Sunday, December 29, 2013

Beauty Review : Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox

Assalamualaikum,
Asyik nak berkongsi dengan korang tentang produk dari Fusion Beauty. Highlight and Shimmer Collection dalam box ini ada 5 piece set. Two cream shimmers, two highlighter eyeliner and one enhancer powder. ULTRAFLESH shine box sangat praktikal untuk kita bawa setiap hari kerana design yang dibuat sangat sesuai dan mudah dibawa kemana-mana.

Size nya pun kecil sebesar smartphone anda sahaja.

Ada 3 bahagian dalam box ini.

Satu bahagian untuk enhancer powder ataupun blusher, cream shimmer and highlighter eyeliner. Sangat praktikal kan.

Texture pula sangat halus, licin dan berkilat. Sesuai untuk kegunaan harian ataupun ke majlis-majlis tertentu.

Nude color sesuai untuk semua.

Review UltraFlesh Shinebox
Sebelah kiri mata, Asyik sapukan enhancer powder dan sebelah kanan tidak disapu apa-apa. Boleh nampak perbezaan disitu kerana sebelah kiri sedikit berkilat. Enhancer powder ini boleh juga digunakan sebagai eyeshadow.

Selepas itu kedua-dua belah mata Asyik telah sapukan cream shimmer.

Kedua-dua cream shimmer telah digunakan dan juga sedikit highlighter eyeliner.

Hasilnya sangat natural dan tidak terlalu berlebihan untuk kegunaan harian. 

PRICE: RM106.50 (After discount)

Boleh dapatkan di http://my.strawberrynet.com

Till Next Entry.
xoxoxo


*This product were send to me for product review purposes. Colors might be different from the original depends on the lighting.

10 comments:

  1. menariknya sebab dia compact. so senang nak bawak pi mana-mana ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu..menarik sbb design dia sgt senang utk dibawa..:)

      Delete
  2. not bad jugak very praktikal designnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..bolehlah nak guna utk kegunaan harian..:)

      Delete
  3. Cantiknya. Fana pun suka pakai eyeshadow kaler macam ni. Nampak natural, tak la over sangat pastu sesuai dengan kulit kita sebagai orang asia. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum asyik, pandainya awak make up! ajar kita .. hiihihi boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..xpandai sgt pun..cuba2 jer ni..;)

      Delete