Monday, November 25, 2013

Look Post : Flowery Pastel Stars and Studs

Assalamualaikum,
Kali ini takda apa sangat yang ingin dikongsikan cuma OOTD Asyik untuk semalam saja. Semalam kan hari minggu dan Asyik sempat singgah di Paradigm Mall untuk makan dan tengok wayang sekejap. Nanti Asyik kongsi filem yang Asyik tengok itu yea. 

Banyak kali cuba untuk pakai tudung yang dibeli di Fashion Valet ini tapi selalu ada saja yang tak kena. Tapi semalam akhirnya dapt juga mengayakan tudung dari dianaamirxemel iaitu dari Diana Amir dan Melinda Looi. Nama tudung ini Chiffon Headscarft with Stars and Studs in Mint. Asyik tertarik dengan stars and studs yang terdapat pada tudung itu. Nampak ganas tapi sweet. hehe

Palazzo pants pula Asyik beli kat KL Sentral jea. Tertarik dengan warna dan corak dia. Sekarang memang Asyik lebih selesa memakai Palazzo pants atau skirt sebab lebih mudah nak bergerak dan selesa. Itu saja nak kongsi dengan korang. hehe. Jumpa lagi nanti yea. Singgahlah Fashion Valet banyak yang menarik.








Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. Asyikkk. Cardigan kea tu. Cantiknyaaaaa. Mcm mana buat tudung muncung gitu. Nina fail pakai chiffon. Kelepet

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..Nina Asyik pakai mcm biasa jer..kena jarakkan sikit bahagian atas tudung dgn dahi..jgn terlalu dekat..:)

      Delete
  2. loove the studs on your tudung! <3

    ReplyDelete
  3. kaler nye sweet sgt...sesuaila utk org muda ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..color mcm ni sweet jer kan..;)

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih..skrg Asyik suka dgn warna2 mcm ni..;)

      Delete