Tuesday, November 12, 2013

Last Vegas Premiere Screen

Assalamualaikum,
Ada tak yang suka tengok filem english yang kelakar? Mesti ramai yang suka. Kadang-kadang filem dia nampak mudah dan biasa tapi maksud yang nak di sampaikan itu sangat bermakna. Ditambah dengan pelbagai rencah kehidupan seharian menambahkan lagi keseronokkan filem tersebut. Salah satunya filem Last Vegas yang Asyik tengok tempoh hari. Sangat mengujakan. Sebuah filem yang boleh dikatakan sangat berjaya dalam menyampaikan mesej kekeluargaan, persahabatan dan kasih sayang. 

Empat sekawan yang berkawan baik sejak kecil lagi bertemu semula apabila salah seorang rakan mereka ingin menamatkan zaman bujangnya pada usia yang agak lewat. Mereka ingin meraikan sahabat mereka di Vegas. Pelbagai kejadian yang memang menarik dan kelakar sangat terjadi di sana. 




Aging pals Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) have been best friends since childhood. When Billy finally proposes to his much-younger girlfriend, all four friends go to Las Vegas to celebrate the end of Billy's longtime bachelorhood and relive their glory days. However, the four quickly realize that the intervening decades have changed Sin City and tested their friendship in ways they had not imagined.


Thanks Giorgio Izas and SuriaFM untuk tiket wayang yang awesome ini. Dapat 4 tiket dari SuriaFM. Giorgio Izas menang tiket itu kerana menghantar sms paling pantas. Cayalah.


Till Next Entry.
xoxoxo

8 comments:

  1. Gamndingan Mantap mereka berempat berjaya menyampaikan mesej dalam versi komedi... (^_^) Cerita yg menarik utk ditonton...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..sgt2 best dan xrugi klu tgk..:)

      Delete
  2. Replies
    1. Nanie mmg best citer ni..kena tgk tau..:)

      Delete
  3. Wahhhh! Kena tengok ni. Cerita macam ni memang sangat memberikan inspirasi dlm hubungan persahabatan kan? Bestnya abang giorgio dapat tiket free. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena tgk..citer ni kelakar dan best sgt2..:)

      Delete
  4. bestnya tgk asyik nieee..slalu joint event..dapat macam2 benda free..best!!hihi
    happy for you..hari 2 bukak belog asyik nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear selalu dtg blog Asyik..
      rezeki blog tu..Alhamdulillah setakat ini..:)

      Delete