Tuesday, October 1, 2013

Premiere Screening Movie RUSH

Assalamualaikum,
Rush nak ke mana itu? Rush rush sangat ini. Tapi RUSH kali ini memang best. Memang patut pun korang rush ke pawagam untuk tengok filem RUSH yang terbaru. Terbaik tau filem ini. Mengisahkan tentang dua orang legenda dalam Formula 1. Bagaimana diaorang berjumpa dan bagaimana mereka boleh sertai Formula 1 sehingga menjadi juara dunia. Jalan cerita memang mendebarkan penonton dan banyak adengan yang sangat menghiburkan. Please korang memang kena pergi tengok filem ini. Ini antara filem yang terbaik pernah Asyik tengok. Niki Lauda dan James Hunt memang legenda terhebat.


Asyik dapat tengok bersama dengan blogger yang lain. Terima kasih BroFramestone sebab sudi mengajak Asyik dan Giorgio Izas untuk turut serta. Serius memang sangat seronok bila dapat berjumpa dengan blogger lain dan menonton wayang bersama. Masing-masing nervous bila tengok filem ini. Banyak aksi yang membuatkan kita semua terdiam dan menanti apakah kesudahannya. Nak tahu lebih lanjut silalah ke panggung wayang dengan segera.



Thank you Cinema Online and Advertlets.

Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. Untung la dapat tiket freeeeeee....

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah ada org bg tiket free..hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. semalam baru tengok citer ni. best gila kan! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam. best kan..rasa mcm nk tgk lg..;)

      Delete
    2. tapi, waktu sheila tengok ni cuma ada 5 orang dalam wayang besar tu. ehhehe. seram pulak tiba2 kan ;p

      Delete
    3. haha..dh mcm tgk filem seram pula ek..;)

      Delete
  3. Lama anis tak tengok movie.. Mcm menarik crite ni, thanks for suggestion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis ptt tgk filem ni..memang best sgt2..:)

      Delete
  4. Replies
    1. hehe..Alhamdulillah..org nk bg kita ambil jea..;)

      Delete
  5. Filem yg patut ditonton... Cool Film... Based on True Story (^_^)

    ReplyDelete