Sunday, October 20, 2013

Look Post: Pastel Pinky Green

Assalamualaikum, 
Penat? Letih? Stress? Seronok? Semua itu Asyik alami minggu lepas. Sangat penat dan letih tapi dihujungnya sangat seronok. Seronok sebab dapat menimba satu lagi pengalaman yang memang tak mungkin dilupakan dan memang tak pernah terfikir pun untuk terlibat sekali. Yang itu kita simpan dulu next entry Asyik cerita panjang yer. Asyik bagi intro sikit jer. 

OOTD kali ini lebih kepada pakaian formal dan sesuai untuk ke pejabat. Shawl yang memang Asyik suka sangat ini dari Sugarscraf, Dress dari ThePoplook, Jacket unbranded, Flat Shoes dari Zalora dan bag unbranded. Dress dari ThePoplook ini ada ropol-ropol kat tepi yang membuatkan bila pakai rasa macam nak menari. Bak kata Syafiqah menari cacaca. hahaha. pun boleh. Tunggulah entry seterusnya yea. Lokasi Empire Damansara.




Till Next Entry.
xoxoxo

14 comments:

  1. cantikk :)
    singgah sini http://syiralokman.blogspot.com/
    "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
    - Saidina Ali bin Abi Talib-

    ReplyDelete
  2. Ca ca ca yea?... Ha3... Baju yg berompol-rompol ni xberat ke? (^_^) X pernah pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak try pakai ke?nanti tetiba bertukar jd awwww pulak..ha3

      Delete
  3. cantik sangat! suke combination warna tu. especially wana pastel :)

    ReplyDelete
  4. Hello dear, i miss ur blog so much.. How are u anw ? Anw love ur style as usual, love ur pinky dress <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Dear..thanks for coming again..I'm fine.. you? thank you dear..:)

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks Ania for your comment and visit to my blog..:)

      Delete
  6. wohaaa steady sgt..from top to toe sume cantek @_@

    ReplyDelete
  7. Your shawl looks lovely ! ^^ And I love the pink dress too ! Btw, akak nampak comel ! Kekekekeke

    ReplyDelete