Friday, October 11, 2013

Blogger Day Out – Cloudy with a Chance of Meatballs 2


Assalamualaikum,
Semua mesti bersemangat nak cuti hari raya haji kan. Asyik ini entah dapat balik kampung ke tidak. Cuti sekejap sangat. Kalaulah cuti hari Isnin itu dapat kan seronok. Dapatlah cuti lama sikit. Tapi walau apa pun selamat menyambut hari raya haji untuk semua dari blog Asyik Maiburogu.

Hari itu dapat tengok wayang bersama dengan blogger-blogger lain. Seronok betul walaupun ada masalah teknikal sikit tapi orang belanja itu yang best tambah pula ada 2 orang artis yang turut serta iaitu Mikail Andre dan Aman Nassim.

Cloudy with a Chance of Meatball 2 menjadi pilihan untuk di tonton. Filem ini telah ditulis oleh John Francis Daley, Jonathan Goldstein, dan Erica Rivinoja. Pada filem ini Flint dan rakan-rakannya telah diarahkan oleh satu Kumpulan Penyelidik yang menggunakan nama 'LIVE' untuk meninggalkan bandar tempat kediaman mereka atas sebab-sebab tertentu. Sepanjang tempoh peninggalan mereka selama 6 bulan, mesin makanan tersebut telah hidup kembali. Tetapi kali ini lain pula cabarannya. Mereka perlu kembali untuk menyelamatkan dunia. Untuk mengetahui selanjutnya, Jom ramai-ramai pergi Cinema. (Source: Giorgio Izas) Filem ini kelakar dan terbaik.

Comel tahap melampau.



Antara blogger yang hadir. Asyik pakai baju yang gelap terus nampak tak menarik. Menyesal tak beli baju di ZALORA MALAYSIA hari itu. Mesti bertambah bergaya kalau keluar dengan blogger lain. Takdelah nampak kekok sangat. Lepas ini kena cepat-cepat beli online.

Tersorok kat belakang itu hah. 

With Aman Nassim. Gambar dari BroFramestone. Thanks bro belanja tengok wayang.

Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. Zalora Online... Bertingket-tingket la bergayo nyo...
    btw, Movie ni mmg Best (^_^)... n Activity ni pn sgt menarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bertingket-tingket lah lepas ni..;)

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. bestnya tengok wayang free... sheila dah tengok yang first movie dia. memang best... tak sabar nak tengok ni, nak bawa adik sheila sekali. heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..free mmg best..filem pula best..double best:)

      Delete
  3. Wahhhh bestnya asyik dapat tgk wayang free! Jeles kita huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sgt2..hehe..nanti mesti ada org blnja huny pula..:)

      Delete
  4. citer peberet anak2 Sop ni
    tunggu keluar mesti gi layan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pg tgk cpt2..best sesangat filem ini..:)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe...xmau jeles2..nanti pg tgk yea..:)

      Delete
  6. Replies
    1. cik mun kena tgk sbb citer ni best sgt2..;)

      Delete