Tuesday, September 24, 2013

Percy Jackson Sea of Monsters

Assalamualaikum,
Ingat tak lagi tentang CONTEST yang Asyik menang dari majalah Lisa. Asyik dapat hadiah utama termasuklah dengan tiket wayang 16 keping. Semuanya Asyik dah sedekah pada orang lain hanya 2 tiket Asyik simpan untuk pergi tengok.  Itu pun dah last minute Asyik dapat pergi tengok. Nasib baik masih ditayangkan filem itu kalau tak melepas nak pergi tengok. hehe. Percy Jackson antara filem yang seronok untuk ditonton. 

Dari filem sebelum ini Asyik dah pernah tengok dan ini kali kedua Asyik tengok filem Percy Jackson. Boleh dikatakan filem ini memang tak mengecewakan. Pasti ramai dah tengokkan filem ini jadi malas pula Asyik nak buat review. haha. Filem dah lama habis baru nak update story memang basilah jadinya. Bukan sengaja tapi tak ada peluang untuk mengadap laptop dan update blog.  Takpelah next time Asyik review filem yang lain yea. Banyak lagi filem best yang Asyik dah tengok.



OOTD : Palazzo Pants dari Cala Qisya. Sangat selesa untuk dipakai. 

Till Next Entry.
xoxoxo

10 comments:

  1. hye asyik yang comel loteh. rindu lah kat dia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nanie..miss you too..bestlah org tu pg tambun..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. ohh tengok 2 kali ye. patutlah rasa cam dah komen je entri review movie. hee sheila tak sempat tengok ni. tgu keluar dekat astro jelah. hehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila, hehe..best tau citer ni..:)

      Delete
  3. Cantek ootd asyk...rietta aitu xsempat tgk...tgk cite laen...last last lgsg xtgk citer nie..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Rietta..haha..beli dvd jerlah lps ni..;)

      Delete
  4. Fantasy Film yg sgt menarik n Best uk ditonton... Xrugi dpt ticket free... He3 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul2..kalau boleh nk tgk lg tp dh last minute kan..;)

      Delete