Sunday, September 8, 2013

Hi Tea with Sheikha Hub Mentors

Assalamualaikum,
Kabut Sale Management will be organizing an event and will be collaborating with Sheikha Hub, an online portal that supports the local and international online Muslimah fashion industry. An English Tea Party themed motivational talk by young and beautiful mentors from different countries and a pin less hijab styling session by the founders of Ayra Awa, a quirky online Muslimah shop. The audiences will have a chance to meet, greet and even ask internationally known entrepreneurs about the dos and don'ts in business. Let's spread it and join this Secrets to Success.


VISIT:

Till Next Entry.
xoxoxo


**Untuk semua pemenang GIVEAWAY FAIR & LOVELY BERSAMA ASYIK MAIBUROGU Asyik telah pun menerima email dari anda dan telah menghantar segala detail kepada pihak penaja. Asyik harap korang sabar menunggu hadiahnya yea. Kalau ada masalah sila emailkan kepada Asyik di asikinwan@yahoo.com

14 comments:

  1. Wah bestnye...tpi rietta xmnat berniaga...sekadar minat berfesyen...tpi xde la ikut fesyen terkini...cuma rietta suka pelbagai hijjap stail...

    Pss..thaks asyik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome dear..kalau nk join pun apa salahnya..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. jomlah kita pergi sekali..mmg best ni..:)

      Delete
  3. macam best je.. :)

    p/s: kak asyik!! azwa follow instagramm awkkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak join boleh contact no diatas yea..

      *thank you dear..:)

      Delete
  4. wahhh international program ya??

    ReplyDelete
  5. asyik, best ke Sheikh Hub ni?
    ala.. macam x cukup masa je nak join..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yg suka fesyen mugkin akan rasa Sheikha hub ni best..tp sebenarnya Sheikha Hub ni utk membantu org yg suka berbusiness..:)

      Delete