Sunday, August 18, 2013

Souviner from Budiey.com and Linazahrah.com

Assalamualaikum,
Sekejap jea dah 11 Syawal. Minggu depan dah kena balik KL untuk kerja. Macam malas pula nak balik. Duduk dengan orang yang selalu dekat dengan kita taklah rasa susah hati sangat. Bila kat sana takde saudara-mara yang rapat mula lah hati tak seronok. Tapi itulah namanya pengorbanan sebelum berjaya. 

Tapi yang bestnya kat sana sebab selalu jumpa kawan-kawan baru yang baik hati. Selalu bagi hadiah untuk Asyik. hehe. Pergi event mana-mana mesti jumpa orang yang hebat. Contohnya macam blogger Budiey. Dapat invitation dari dia pun dah seronok tambah pula dapat goodie bag dari dia lagilah seronok. Ramai blogger yang baik hati untuk kita kenal sebenarnya. Jadi tak perlu sombong kalau anda semua dah popular nanti.

Sorang lagi kawan Asyik merangkap mentor untuk business ialah Lina Zahrah. Kenal dia pun melalui facebook jea tapi sebab nak buat business kitaorang makin rapat. Kalau ada yang nak join GLAMpreneur boleh hubungi dia atau Asyik sendiri. Sebab kitaorang boleh jumpa korang bila-bila masa yang korang sesuai untuk explain tentang apa itu GLAMpreneur. Selalu juga dia bagi souviner untuk Asyik kalau dia pergi melancong ke mana-mana. Itu semua berkat usaha business dari GLAM. Yang terbaru Asyik dapat hadiah dari Mekah. Siap Asyik boleh pakai untuk hari raya lagi. 

The point is jangan sombong dengan orang lain. Cuba kenal dulu dan nilai kemudian. Kalau rasa tak boleh nak rapat sangat takpelah tapi yang penting jangan sombong dan jangan buat orang lain kecil hati. Itu jea Asyik nak pesan. Semoga kita dapat memperbaiki tingkah laku kita dan juga budi bahasa kita supaya tak menyakitkan hati orang lain.

Goodies bag from Budiey. Thank you Budiey.

Sejadah dari Mekah from Lina.

Macam kain songket pun ada juga.

Siap dengan beg sekali yea sejadah itu.

Shawl yang Asyik pakai waktu raya pertama pun dari Lina.

Seronok selalu dapat hadiah macam ini. hehe. Thank you Lina.

Till Next Entry.
xoxoxo


**Mari adik, kakak, abang, makcik, pakcik semua untuk sertai Giveaway Asyik sebab tarikh tamat telah dilanjutkan kepada 24 Ogos 2013. Jadi jom ramai-ramai meriahkan lagi giveaway.
URL ENTRY : http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

8 comments:

  1. Berkat akak peramah dngn orang. Mira pulak cepat segan dngn orang baru kenal.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..akk boleh jer masuk kalau org tu xsombong..tp kalau org yg rapat dgn akk dia mesti tahu akk ni pendiam ckit..hehe :)

      Delete
  2. Replies
    1. bestkan kalau selalu org bg hadiah..hehe

      Delete
  3. bestnya...byknya hadiah dr budiey yg dr mekah tu pon cantik sgt...nak hadiah GA asyik la ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Alhamdulillah..nak menang?InshaAllah..:)

      Delete