Sunday, August 11, 2013

Shogun Sunway Pyramid

Assalamualaikum,
Raya ke-4 sudah. Sekejap pula rasanya masa berlalu. Banyak lagi rumah sedara yang tak pergi. Korang pun mesti tak habis lagi beraya kan sebab Asyik tengok blog ramai yang tak update lagi. Semua senyap sunyi jea. Asyik nak pesan jangan lupa join giveaway yang Asyik buat sebab tarikh tamat semakin dekat yea.


Kali in Asyik nak kongsi satu tempat makan yang best. Memang kegemaran Asyik makanan Jepun dan Korea ini. Especially Jepun. Sushi memang antara makanan yang Asyik suka makan. Kalau korang pun suka makanan Jepun dan Korea korang boleh cuba ke Shogun Sunway Pyramid. Tempatnya selesa dan makanan yang disediakan juga sangat menarik dan pelbagai. Harga buffet di Shogun dari RM50 dan keatas. Bolehlah singgah nanti.


Penuh pinggan Asyik ambil yea. 




Mee Jab Chae dan Mee Udon sedap bebenor. Asyik suka.






Korean Kimchi pun Asyik cuba. Rasanya macam ok tapi ada sesuatu yang agak macam kuat rasanya. Tak tahu apa tapi boleh lagi makan.






Last sekali yang paling sedap Salmon dan Sashimi. Yummy.

Till Next Entry.
xoxoxo

10 comments:

  1. sedapnya...terliur dah ni..bak sikit ^_^

    ReplyDelete
  2. Sedapnya.. kita pun suka sangat makan sushi!

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan kat sini. takde sapa yg ajak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala rugilah klu xpergi..ajak2lah sape2 pergi..:)

      Delete
    2. jom. Asyik teman. lpeas tu tgk wayang cite yang seram tu...hoho

      Delete
    3. xnak dah tgk citer seram tu..seram sgt..:p

      Delete
  4. x pernh lg try shogun ni. kalau bukan buffet standard harga dia brape? all time fav haz sushi king je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk xtahu pula harga yg biasa..selalunya tgk ada buffet jer..:)

      Delete