Monday, August 12, 2013

[REMINDER] Giveaway Fair & Lovely bersama Asyik Maiburogu - 10 pemenang akan menerima hamper bernilai RM50

Assalamualaikum,
Fair & Lovely, krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Rangkaian ini mengandungi Vitamin B3, C dan E, telah diperbaharui untuk membantu gadis-gadis memiliki kulit cerah berseri dengan lima rawatan pencerahan unik: 

I. Mengurangkan bintik-bintik hitam 
II. Mengurangkan warna kulit perang
III. Mengurangkan kesuraman 
IV. Mencerahkan lingkaran-lingkaran hitam
V. Mencerahkan tona kulit secara menyeluruh

Ada yang berminat untuk dapatkan produk Fair & Lovely secara percuma? Silalah sertai giveaway yang Asyik sediakan ini. Sangat mudah semudah ABC. hehe. Korang cuma perlu menjawab beberapa soalan sahaja untuk mendapat produk Fair & Lovely secara percuma. Ikut langkah yang Asyik sediakan yea.

COPY AND PASTE DLM ENTRY BLOG ANDA.

1- Buat satu entry dalam blog anda dengan meletakkan gambar dibawah dan jawab soalan-soalan yang diberikan. Dengan tajuk GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU.


2- Jawab soalan ini. Fair & Lovely merupakan krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Advanced Multi Vitamin ini?

3- Lengkapkan slogan tersebut. Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Maiburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana __________________________. (tidak melebihi 20 patah perkataan)

4- Ceritakan pengalaman indah anda di Hari Raya Aidilfitri dengan kulit wajah cerah berseri.
.
.
.
.
Cuma perlu copy and paste dan letakkan dalam entry blog anda kemudian jawab dan isi tempat kosong. Tak perlu nak buat ayat panjang-panjang cuma copy and paste sahaja langkah-langkah diatas. Kemudian tinggalkan nama, link entry yang dibuat, dan email anda di komen di bawah. Sebanyak 10 pemenang akan dipilih dan akan menerima 1 set produk hamper Fair & Lovely bernilai RM50 dari Fair & Lovely yang akan dihantar sendiri oleh pihak Fair & Lovely. Giveaway ini akan berlangsung selama 12 hari jadi jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkan produk Fair & Lovely secara percuma. 


Hamper bernilai RM50 menanti 10 pemenang yang akan dipilih berdasarkan jawapan yang betul, slogan yang kreatif dan pengalaman yang paling menarik. Cepat apa tunggu lagi. Sertainya sekarang. Semudah ABC sahaja. Copy and paste sekarang. Asyik menanti penyertaan anda semua.

Giveaway bermula pada 6 OGOS hingga 17 OGOS 2013. Sila share supaya giveaway lebih meriah.


Till Next Entry.
xoxoxo

**Tunggu Asyik komen di entry anda barulah sah penyertaan anda yea. Click to view full entry giveaway HERE.

10 comments:

  1. wahhh cm best ..lelaki boleh join hehe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki pun boleh join juga..xde masalah..jom join cpt..:)

      Delete
  2. Replies
    1. dah join..thank you.. tp mana url entry dan email?

      Delete
  3. oh..nak join gak lah. buat entri lagi. dapat hadiah lebih. eh..bole ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn ke dh join?xboleh dah join kecuali guna nama org lain dan blog lain bolehlah..hehe..:P

      Delete
  4. joined :)

    http://www.anisempoi.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    nama : nur anis athia bt mohd rozi
    email : anis_athia@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ANIS sbb sudi join..semoga berjaya yea..:)

      Delete