Saturday, August 24, 2013

Percy Jackson Sea of Monsters - Contest

Assalamualaikum,
Asyik suka sangat kalau ada contest yang mudah dan senang ini. Tengok-tengok dah dapat hadiah. Hari itu adalah cuba hantar email dekat Lisa Magazine sebab diaorang ada buat contest untuk Percy Jackson Sea of Monsters. Hantar nama, no IC dengan no telefon jer pun. Tak sangka pula boleh dapat. Tak lama lepas tarikh tamat checklah email. 

TAHNIAH!
Surat kamu telah dipilih sebagai surat terbaik LISA dan memenangi hadiah pertama promosi Percy Jackson.

Sila tuntut hadiahmu di pejabat;

HPB Press Holding Sdn Bhd,
21-1, Lorong Setiabestari 2,
Medan Damansara, Damansara Heights,
50490 Kuala Lumpur.

Melompat seronok sebab dapat hadiah pertama pula itu. Bukan mudah nak menang hadiah pertama ini. haha. Dalam mimpi jer berangan nak dapat hadiah pertama tapi kali ini menjadi kenyataan.

Mula-mula kan dia cakap dapat dua pas berkembar tapi bila pergi semalam dia bagi 6 tiket wayang pas berkembar maksudnya ada 12 tiket untuk tonton Percy Jackson Sea of Monsters. Banyak itu. Tengah susun nak bagi kat siapa ini. haha

Dapat T-Shirt

Memang betul saiz yang Asyik pakai. Legaaaaa.

Shopping bag Percy Jackson. Bestttt..

Siap dapat jam tangan Percy Jackson lagi. 

Paper bag dari Warner Bros. Picture. Thank you.

Terima kasih LISA Magazine kerana memilih saya yang selalu agak bertuah ini. haha. Bertuah ke. Thank you bebanyak.

Till Next Entry.
xoxoxo


**Today is the last day untuk join giveaway Fair & Lovely bersama Asyik Maiburogu. Mana yang belum hantar cepat-cepat buat entry yea. Asyik tunggu penyertaan dari korang semua. URL ENTRY : http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

25 comments:

  1. fuyooooooooooooo!
    bestnya..dah la nak join tu mudah giler..
    tahniah kak..lucky one!
    ehemmm..tiket tu...ehemmmmm..hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nak ke?nak dtg jumpa akk ler..hehe

      Delete
  2. Taniaaahhhhhh.. best gila dia punya hadiah

    ReplyDelete
  3. wah..beznye
    awesome hadiahnya tu asyik
    yumida tumpang gembira..tahniah
    moga sentia dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. bertuah nye.. tempet pertama mmg sgt2 bertuah.. hee..
    nk ticket yg berkembar tu leh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah zeera..:)
      nak kena dtg jumpa Asyik..hehe

      Delete
    2. asyik kt mane? ai on je.. ( tp malu *_* )

      Delete
  5. aha jelesnya! hurrrmmmmm... ngendeng tiket wayang sebenornyaaa T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nak juga tiket wyg? klu cmtu Asyik kena buat contest lah..baru boleh bg..hehe

      Delete
  6. Bestnye asyik...pling best jam tgn...jrang sgt contest dpt jam tgn...tetiba berangan Asyik nk buat contest ksi tket wayang...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ke tiket wyg tu?kalau rietta tgl area KL or selangor senanglah kalau nk bg..:)

      Delete
  7. Assalamualaikum asyik. bestnya menang! nak tiket free. sheila tak tengok lagi citer ni. hehehhee. asyik memang lucky girl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..Sheila pun nak juga..InshaAllah..
      Alhamdulillah rezeki..;)

      Delete
  8. Itulah rezeki dr ALLAH namenye... alhamdulillah... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahmdulillah rezeki sgt byk skrg..:)

      Delete
  9. bestnyaaaa mmg senang je hantar email...

    ReplyDelete