Tuesday, August 20, 2013

Marine Essence Bamboo Salt

Assalamualaikum,
Ada masalah kulit yang teruk dan tak tahu macam mana nak mengatasinya? Asyik ada satu cara yang mungkin boleh membantu korang semua untuk mengatasi masalah kulit yang korang mungkin tak tahu bagaimana nak hilangkannya. Apa yang menyebabkan marine essence bamboo salt ini dapat permintaan tinggi sebab dah memang sangat berkesan bagi orang yang ada masalah kulit yang sangat teruk.

Marine Essence Bamboo Salt Soap

Antaranya situasi yang dapat atasi masalah-masalah kulit seperti:

Masalah jerawat belakang badan

Eczema

Bawah ketiak yang gelap

Masalah leher dan celah peha yang agak gelap

Bahan-bahan utama:

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
.
.
.
.
.
Cara yang terbaik adalah dengan menggunakan Marine Essence Bamboo Salt. Terdapat dalam sabun ketul dan juga liquid. Boleh cuba sebab tak mahal pun harganya. Boleh PM Asyik di email ataupun FB Asyik.

Email : nikisa_izas@yahoo.com.my
FB Page : Asikin Izas


Marine Essence Bamboo Salt Liquid : RM 33 + RM 5 postage
Marine Essence Bamboo Salt Soap : RM 115 for 3 soap + RM 5 postage

Jangan takut untuk mencuba sebab memang berkesan. Boleh jadikan sebagai pencuci muka sekali.
Till Next Entry.
xoxoxo


**Mari adik, kakak, abang, makcik, pakcik semua untuk sertai Giveaway Asyik sebab tarikh tamat telah dilanjutkan kepada 24 Ogos 2013. Jadi jom ramai-ramai meriahkan lagi giveaway.
URL ENTRY : http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

12 comments:

  1. Replies
    1. mmg best..kalau nk beli boleh order kt Asyik..:)

      Delete
  2. Assalammualikum...asyik,

    ziarah sini... pasal produk...ini, marine essence bambo salt.. banyak kebaikan produk nie,,, kan.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.
      a;ah mmg byk kebaikkan produk ni..kalau nk beli boleh order kt Asyik yea..:)

      Delete
  3. Assalamualaikum asyik. wahhh bagus ek produk ni. kat kedai mana boleh beli? teringin nak cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila, kalau nak boleh order dkt Asyik sbb brg2 ni xde jual kt kedai2 biasa,,:)

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, terima kasih sudi singgah dan follow..:)

      Delete
  5. nasib baik ketiak masih putih,keh3
    klu hitam kena beli jugak nih

    ReplyDelete