Friday, August 16, 2013

Look Post : Peachy Fruity Greeny

Assalamualaikum,
Outfits untuk raya ke 2 pula Asyik pakai baju kurung moden. Baju kurung ini pun mak yang sponsor juga. Tudung adik sponsor. Untung tau ada adik ramai ini. Mesti ada yang nak beli untuk kakak tersayangnya ini. hehe. Beg sendiri beli. Raya kedua barulah boleh pergi open house umah sedara dan kawan-kawan yang terdekat.




Till Next Entry.
xoxoxo

**Giveaway Asyik jangan dilupa yea untuk sertai sebab tarikh tamat telah dilanjutkan kepada 24 Ogos 2013. Jadi jom ramai-ramai meriahkan lagi giveaway. 

18 comments:

  1. Sweet jer tgk..pandai asyik padankan..^^


    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..padanan yg simple jer..

      Delete
  2. tudung tu lawa..dia kain mcm kipas ke?
    hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pika..a'ah tudung tu susunan dia mcm kipas so xpyh susah2 iron sbb mmg dh elok..hehe..mcm crumple shawl juga..

      Delete
  3. serious comel :) pandanan yang sesuai

    ReplyDelete
  4. akak beli mana shawl tu? menarik lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudung tu akk beli kt uptown bandar perda penang jer dik..murah pula tu rm10 jer..eh bkn akk beli adik yg belanja..hehe

      Delete
  5. patutlah boleh masuk majalah. pandai bergaya n cantik. hoho.

    puji nak minta belanja ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nak minta belanja apa?ayam goreng?bolehhh..hehe

      Delete