Sunday, July 14, 2013

WINNER for Simple Giveaway by Asyik

Assalamualaikum,
Sebelum ini pada 8 Julai 2013 Asyik telah membuat satu giveaway untuk blog Asyik Maiburogu. Seperti yang dijanjikan Asyik akan umumkan pemenangnya. Tapi sebelum itu Asyik nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang sudi sertai giveaway yang Asyik buat ini. Terima kasih sangat-sangat. Kepada yang tak menang takpe cuba lagi nanti. Mana tahu Asyik akan buat lagi giveaway. Kalau boleh memang nak bagi semua menang tapi Asyik bukan jutawan. hehe. ok dah jangan merepek lagi. Kita teruskan dengan senarai blogger yang sudi menyertai giveaway Asyik.

1- mekonie
letopink@yahoo.com

2- aku penghibur
acik_sabtu@yahoo.com

3- Giorgio Izas
giorgioizas@yahoo.com

4- Miz Dayah
mizdayah587@yahoo.com

5- Rina Ellisa
rina_ellisa@yahoo.com

6- zeera lily
lovelies.pink@gmail.com

7- Hunymadu
hunymadu@gmail.com

8- anis athia
anis_athia@yahoo.com

9- Sheila Salim
sheilashahfiekry@gmail.com

10- innanie ariffin
innanie.ariffin@yahoo.com

11- Sharz
sharz86@gmail.com

12- Yumida
yumida00000@gmail.com

13- nazirah @ ezyra
ezyra_1706@yahoo.com.my

14- Elih Japahar
bloggerelih@gmail.com

15- Aida Ismail
aziaida258@gmail.com

16- Mizz Aiza
norazizahsamsudin@gmail.com

17- Fifi
freaking_random@yahoo.com

Dah tahu nama semua blogger yang sertai giveaway ini kan jadi sekarang masanya untuk kita ketahui siapakah pemenangnya. Susah kalau nak pilih sendiri tapi nasib baik ada random.org yang memudahkan kerja Asyik. And the winner is............................. No 9. Siapa nombor bertuahnya 9? 



Tahniah Sheila. Jangan lupa check email yea. Kepada yang tak menang jangan sedih yea. Mungkin rezeki anda di lain hari. Kepada pemenang Asyik akan hadiahkan voucher dari GUESS dan THE BODY SHOP serta satu review untuk blog beliau. Tahniah dear.

Till Next Entry.
xoxoxo

29 comments:

  1. Tahniah kepada yang menang! Hehe~

    ReplyDelete
  2. pewwitt.. tahniah kepada sheila.hehhee

    ReplyDelete
  3. Kita xmenang huhu .. tahniah pd yg berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huny jgn sedih2 yea..boleh cuba lg nanti..;)

      Delete
  4. wah,, hbat hdiah tu.. tahniah kpd pmenang :)

    ReplyDelete
  5. cis cis cis!!!!! satu lagi nombor gua!!! OMG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Nanie.sikit lg kan cuba lg nanti..:)

      Delete
  6. assalamualaikim asyik. alhamdullilah. thanks yangg. tak sangka menang. ok sheila check email. thanks asyik, semoga murah rezeki awak yangg :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..Tahniah sbb menang..nanti Asyik pos yea..:)

      Delete
    2. tahniah sheilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

      Delete
    3. thank you onieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p

      Delete
  7. Wahhhh. Nina dah lama xbukak blog. Tup2 dak kuar pemenang dah. Huuuu. Pepun. Tahniah pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah tgk nina lama xupdate blog..hehe..:)

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih akk sbb join aritu..:)

      Delete
  9. Dah lama rasanya tak berkunjung ke blog Izas ni. Tak perasan ada buat GA. Apapun, tahniah buat pemenang. BTW, Terima kasih masukkan blog akak ke sidebar Izas

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 akk..dh lama tau Asyik letak..hehe..selalu2lah dtg sini yea..:)

      Delete
  10. Aduss.... Apsal tak naik No. Giorgio... Hu3... Nak menang hadiah 2...
    Btw, Tahniah pd Pemenang (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak boleh nak buat apa lah..nanti try lg yea..
      bkn ke dh ada voucher tu?saje kan..kih2..:p

      Delete
  11. tahniah pada pemenang..
    xde rezeki =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn sedih2 zeera..nanti Asyik buat cuba lg yea..:)

      Delete