Sunday, July 7, 2013

TOP 50 Blogger of the Year 2013 - DIGI WWWOW Awards

Assalamualaikum,
Berkat sokongan korang semua blog Asyik Maiburogu telah disenaraikan dalam to 50 Blogger of the Year 2013 untuk DIGI WWWOW Awards. Alhamdulillah, walaupun tak menang tapi sangat bersyukur dengan pencapaian blog ini. Asyik nak ucapkan terima kasih untuk korang semua sebab sudi mengundi untuk blog Asyik yang tak seberapa ini.



Blog Asyik Maiburogu dan blog Giorgio Izas tersenarai dalam TOP 50 Blogger of the Year 2013.
Terima kasih semua.

Till Next Entry.
xoxoxo


*Nantikan entry seterusnya sebab Asyik akan buat simple giveaway untuk korang semua.

30 comments:

  1. tahniah awak!!! semoga terus suksessss :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. congrats asyik.. :) xmenang pun xpe, belum rezeki asalkan dah tercalon top 50 blogger pun dah ok kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear..Alhamdulillah syukur sgt..:)

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah Nina..tunggu yea..tp simple giveaway jer ni..

      Delete
  4. Tahniah Cik Asyik... (^_^)
    X menang pn xpe, janji ade semangat utk mencuba.. He3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..:)
      Tahniah untuk Giorgio juga..

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..serius dear..
      Terima kasih..:)

      Delete
  6. tahniah kak asyik and abg giorgio..hehee!!
    goodluck utk tahun depan pulak..sikit je lagi tu..ngeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pika..:)
      InshaAllah kalau terasa nak join lagi..hehe

      Delete
  7. wah..... tahniah... =)
    tahun depan join lg la..hee

    ReplyDelete
  8. Ok la tuh...tahiah!
    Next year masuk lagi.

    ReplyDelete
  9. Dah 3 tahun Bro boikot dorang he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yea ke..Asyik pun dh mls nk join lps ni...mcm xbest jer cara undian diaorang tu..huhu

      Delete