Thursday, July 11, 2013

Peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely

Assalamualaikum,
Hari raya yang indah mestilah dapat bersama keluarga dan yang tersayang tapi rupa paras juga haruslah dijaga supaya nampak manis di hari raya nanti. Dengan itu Fair & Lovely telah mengadakan satu contest yang boleh membantu anda dalam mencapai hasrat anda di hari raya nanti. Kongsikan keazaman baru anda sempena bulan Ramadan dalam video selama 30 saat bersama Fair & Lovely untuk menyertai peraduan ini.

Dengan tiga langkah yang mudah, anda berpeluang memenangi hadiah utama, iaitu kunjungan istimewa dari mobil Fair & Lovely ke rumah anda dan menikmati rawatan muka dan makeover eksklusif bersama 10 rakan anda, Samsung Galaxy Ace Plus (Putih) bernilai RM699 serta hamper Fair & lovely bernilai RM100. Hadiah yang ditawarkan memang menarik bukan.

Jangan lepaskan peluang ini! Fair & Lovely akan memilih 10 peserta untuk memenangi hadiah utama, dan 50 pemenang saguhati akan menerima hamper Fair & Lovely bernilai RM100!

Bagaimana untuk sertainya? Mari Asyik tunjukkan. Anda boleh melawat aplikasi Fair & Lovely di sini - https://www.facebook.com/fairandlovelymalaysia/app_353761024741469 . Di aplikasi ini semua yang anda ingin tahu ada disediakan. Cuma perlu klik dan baca sahaja.


Cara penyertaan:

1- Beli produk Fair & Lovely yang bernilai sekurang-kurangnya RM15 (pembelian haruslah termasuk satu pembersih muka fair & lovely). Rekod cerita anda dalam tempoh 30 saat dan kongsikan dengan kami bagaimana anda ingin berubah untuk meningkatkan hidup anda sempena Hari Raya ini.
2- Muat naik video anda.

3- Kongsi video anda dan dapatkan sebanyak mungkin 'Like'.



Hanya tiga langkah yang mudah sahaja untuk menyertai peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely! Jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati kunjungan mobil Fair & Lovely dan mendapat rawatan muka dan makeover eksklusif untuk anda dan 10 rakan anda! Sangat mudah kan. Jom cepat-cepat kita sertainya. Kalau tak rugi nanti. 

Samsung Galaxy Ace Plus (Putih) bernilai RM699. Cantiknya. Beraya dengan handphone barulah nanti.



Sample video yang telah disediakan untuk korang buat rujukan.


Visit : FAIR & LOVELY MALAYSIA

Till Next Entry.
xoxoxo

14 comments:

  1. Replies
    1. tgh fkr lg nk join ke x..hadiah best tu..kna fkr nk buat video ttg apa..hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. wahhhh bestnya. tapi malas pulak nak buat video bagai ni. hehehehhee asyik join? good luck yangggg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..jomlah join Sheila..mana tahu ada peluang utk memang..:)

      Delete
  3. Akak pakai Fair&Lovely ek? Hee~ Aida tak pakai la pulak. Pastu segan aaa nak buat2 video ni. Hihi. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sejak dpt brg free dr fair & lovely mmg akk guna jer fair & lovely pastu ok pula dgn muka akk kan..:)

      Delete
  4. ala... 30 saat tu kejap sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap jea..ckp jea bnde yg mudah2..pastu suh kwn2 like byk2..:)

      Delete
  5. kami tak pandai posing depan radio huhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear bkn radiolah tp video..hehe..alah boleh ajer sorg2 dlm bilik tu rakam..pastu publish dan suh jer kwn2 like byk2..:)

      Delete
  6. Alahai.. bab2 video yg fail tuh hehe..lgpun xguna fair & lovely. Gudluck Asyik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..ruginya..kalau xboleh cuba dptkn hadiah tu..:)

      Delete
  7. buat video yg lemah ni..
    mmg x join la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..letak jea camera tu dan rakam..ckp jea apa yg boleh..rugilah kalau xjoin..;)

      Delete