Friday, July 12, 2013

Nuffnang : Buffering Earning July

Assalamualaikum,
Ini yang dikatakan rezeki bulan Ramadhan. Asyik dapat lagi BE. Sekaligus awal bulan Julai dapat 3 terus. Tak tahulah kalau lepas-lepas ini akan dapat lagi. Kalau dapat lagi Alhamdulillah sangat. Sebelum ini dah dapat tengok kat SINI. Kenalah mengaktifkan lagi blog Asyik Maiburogu kan. Cuma kadang-kadang itu kecewa sebab bila tengok amount setiap isnin dalam akaun nuffnang dapatnya sikit sangat. Pelik juga sebab sebelum ini tak pernah tau naik RM1 jea. Takpelah nak buat macam mana kan rezeki juga tu. Terima kasih kepada Drypers, Kanebo Kate dan Sunsilk sebab berani memilih blog Asyik. hehe.



Jangan terlepas untuk join giveaway dari Asyik. Hari ini last day ok. Klik SINI untuk join.

Satu lagi rajin-rajinlah klik iklan yang sedang menapak di blog Asyik kat bawah header itu. Mana tahu ada yang korang berkenan. Sebab semuanya murah dan cantik barang yang diaorang jual. Sesuai untuk yang berjimat dan tak nak membazir di bulan Ramadhan dan bakal menyambut hari raya nanti. Kalau ada yang nak mengiklankan di blog Asyik masih ada ruang untuk korang. Jangan segan-segan yea. Selamat bershopping semua.

Till Next Entry.
xoxoxo

24 comments:

  1. tahniah asyik.. rezeki nak raya ni.. selamat menjalani ibadah puasa ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akk..Alhamdulillah..selamat berpuasa utk akk juga..:)

      Delete
  2. We follow you back!! Thanks for joining our giveaway!!
    JOIN OUR GIVEAWAY!!
    Kisses
    Francy&Stef
    Chic With The Least
    Also on Facebook and on Bloglovin’

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. rezeki, xpe la sikit2 lama2 jadi bukit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu huny..lama2 byklah kan..:)

      Delete
  4. hehe.. kite x amik te pun pasal BE ni.. sbb buat blog pun saje suke.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu Asyik pun buat blog mmg suka2 tp klu dpt income lebih bagus..xdelah rasa mcm buang masa mengadap blog selalu..Alhamdulillah rezeki kan..:)

      Delete
  5. Tahniah
    betul2 rezeki ramadhan tu :)

    ReplyDelete
  6. nuffnang bulan ni baik hati sangatkannnn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul2..byk pula diaorang bg..;)

      Delete
  7. Rezeki korang ni makin bertambah ye...tahniah, boleh blanja berbuka pas ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..org bg kita ambil..hehe..InshaAllah..:)

      Delete
  8. alhamdulliah rzki tu,,,boleh la share tips kat reader blog asyik..anwy..kite blogger baru,,rajin2 follow la bog kite...tq asyik

    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur dear..ada rezeki melalui blog..InshaAllah Asyik share nanti..terima kasih sudi dtg blog ini..:)

      Delete
  9. wah masyukkk sy dapat jugak tp malas nk review. hehe tahniah ya

    ReplyDelete
  10. Untung la akak. Rezeki bulan Ramadhan kan. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..harap2 lps ni lg byk..:)

      Delete
  11. Assalammualikum...asyik,

    Tahniah alhamdulilah....

    mselim3

    pls: lepas nie boleh belanja mselim3 k....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam,
      terima kasih..rezeki bulan ramadhan tu..Alhamdulillah..

      Delete