Saturday, July 13, 2013

Miss Dee Shop

Assalamualaikum,
Masih memikirkan tempat untuk shopping yang tidak memerlukan tenaga anda. Asyik ada satu tempat ini sweet-sweet jea nama dia. Miss Dee Shop. Bila dengar nama Miss ini mesti dah tahu jual barang apa. Sudah semestinyalah barang yang berkaitan dengan wanita. Tapi kalau ada lelaki yang nak beli pun boleh juga. Belilah untuk mak, kakak, adik, kekasih, tunang atau siapa sajalah yang bergelar wanita. Pasti mereka akan tersenyum girang bila dapat hadiah itu kan. Yang paling best korang pun boleh berjimat sebab barang kat sini murah tau. Tapi apa yang penting cantik dan berkualiti. InshaAllah.

Miss Dee Shop baru jea ditubuhkan. Jadi bolehlah kita memberi sokongan kepada mereka. Di bulan Ramadhan apa salahnya menggembirakan hati orang lain dan mungkin juga hati kita sendiri. Hadiahkanlah diri sendiri dengan sesuatu yang sangat cantik untuk menghargai diri kita yang selama ini berusaha keras dalam mencapai cita-cita kita. Seronok kan kalau dapat hadiah. Dengan itu Asyik persembahkan MISS DEE SHOP untuk korang tatap dan teliti. hehe

Gelang ini semua cantik yang amat. Asyik suka yang ada love-love dengan yang warna warni itu. Harganya pun RM30 jea tau.

All this tops pun sangat cantik. Memang trend sekarang corak macam ini. Harganya RM35 jea. Murahnya. Kan Asyik dah cakap boleh berjimat kat sini.

Ada macam-macam warna pula itu.


Moustache Necklace pun ada. Banyak jenis style pula. Hadoi comel-comel designnya. Semua ini trend sekarang kan? Comel sungguh.

Ini siap dengan sunglasses lagi. hehe. cute. RM 10 jer ok.

Haaaa yang ini Asyik suka sebab besar sikit moustache nya. hehe

Ada lagi nih. Leopard Make-up Case pula. Macam-macam corak leopard ada. Mudah nak simpan make-up guna bag ini kan.

Leopard Make-up Case ini harganya RM12 sahaja.


Handmade Friendship Bracelets. Alahai so sweet kan. Boleh beli sepasang untuk kita dan bestfriend pakai. Size yang besar harganya RM15 kalau yang kecil RM7 jea.


Jomlah kita terjah MISS DEE SHOP sekarang. Barang cantik dan comel jangan dibiarkan macam itu saja. Cepatlah beli sebelum habis. Kempunan nanti. hehe. Banyak lagi yang korang kena tengok tau.

Visit FB Page: MISS DEE SHOP
Visit Blogshop: MISS DEE SHOP

Till Next Entry.
xoxoxo


*Tak sabar nak umumkan pemenang giveaway Asyik. Tunggu yea. :)

12 comments:

  1. comelnya necklace tu sume, make up case pun cantik2!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. a'ah cantik kan..Asyik pun suka..:)

      Delete
  3. Tudia.. bnyk jgk barang yg djual kt situ. ada duit semua blh jdik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg duit ada bolehlah beli kan..kumpul ckit2..:)

      Delete
  4. harga dorang reasonable la :D

    ReplyDelete
  5. Friendship bracelet tuuu..sukanyaa! Cantik! Hihi~

    ReplyDelete