Monday, July 22, 2013

LOOK POST : Color Palette

Assalamualaikum,
Dua hari terasa macam lama sangat. Rindu sudah pada blog tersayang ini. Korang rindu Asyik tak? Asyik agak sibuk sebab kena jaga mak kat hospital. Alhamdulillah harini mak dah keluar dari hospital. Bulan puasa macam-macam dugaan datang tapi syukur masih diberikan nafas di dunia ini. Punyalah nak bagi nampak ceria Asyik campurkan pelbagai warna dalam pakaian Asyik. hehe. Tapi takdelah nampak pelik sangat kot. Asyik suka banyak warna ini. Jadi sebab itulah Asyik namakan style ini sebagai style color palette. 

   
Mata agak bengkak disitu sebab tak cukup tidur yea.



Till Next Entry.
xoxoxo

30 comments:

  1. i love your style...sweet jer..^^

    ReplyDelete
  2. pinjam beg tangan tu setahun setengah.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kenapa setahun setengah? xbolehh..hehe

      Delete
  3. antekkkk hehe
    camni org pgil vintage ye? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah lebih kurang mcm vintage lah..hehe..thank you..;)

      Delete
  4. comel :)
    moga mak asyik cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  5. PolkaDot in Palette...
    Sentiasa Comel walau mate bengkak. He3...
    Mestilah Miss kt Cik Asyik... dh lame xjumpe... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah nama tu lg sesuai kan..hehe..
      terima kasih..:)
      bila nk jumpa ni?lama dh xjumpa..haha

      Delete
  6. alololo sweet nye..
    btw, semoga mak asyik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. asyik ni memang pandai bergaya.

    jeles kita! :) heheheee

    ReplyDelete
  8. Salaam... Hi asyik ^_^
    canteknye dress... dari mana eh? & the cardigan its just too cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam,
      Hi Nina..terima kasih.. Asyik beli kt penang dress tu..:)

      Delete
  9. Cantik dress plus cardi tu, sesuai! Btw moga mak asyik cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum asyik. comelnyaaaa dia! heee takpe mata bengkak kalau jaga mak. dapat pahala tauu. hihi. asyik pandai bergaya. geram tengokkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..hehe..terima kasih..
      itulah xkisah pun kena jaga mak asalkan dia cpt baik..:)

      Delete
  11. akak doakan semoga mak asyik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  12. waah cantiknye + comel beg dan dress nak pinjam bagi mak pakai raya nanti hik hik ( bergurau saje )

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh nak pinjam..anak mak tu kena bg duit raya dgn kuih raya byk2..haha..:)

      Delete
  13. Aida pulak tak suka banyak2 color. Mesti gabungan 2 color je. Tak best kan? Kekeke. Moga mak akak cepat sembuh k ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk mmg suka colorful ni tp jgn nampak pelik sudahlah..janji sedap mata memandang kan..terima kasih Aida..:)

      Delete