Thursday, July 25, 2013

Hijab Fesyen - Edisi Pertama

Assalamualaikum,
Hijab Fesyen - versatil dan kontemporari majalah terbaru di pasaran yang diterbitkan oleh Utusan Karya Sdn. Bhd menaruhkan harapan yang tinggi agar dapat bersaing dengan majalah yang sedia ada yang sememangnya hebat belaka. Hijab Fesyen pengisiannya segar dan agak matang dalam membicarakan tentang fesyen dan kecantikan. Banyak juga isu-isu menarik yang dijadikan tatapan untuk pembaca yang gemarkan fesyen dan gaya yang lebih comel dan menawan. Harganya RM9.00 untuk semenanjung Malaysia dan RM7.00 untuk Singapura/Brunei. Kalau ada yang berkenan untuk membeli majalah ini silalah dapatkan di pasaran. Sekarang dah ada Edisi Kedua.

 Edisi Pertama cover depan Dato' Siti Nurhaliza.



Ramai juga blogger yang terkenal dalam majalah ini.







Blogger Sabrina dari Sabby Prue pun ada. Yang sebelah kiri itu.

Visit FB : HIJAB FESYEN

Till Next Entry.
xoxoxo

* Perhatian untuk semua kengkawan, dalam masa terdekat ini Asyik akan adakan satu lagi giveaway untuk pembaca blog Asyik Maiburogu. Yang ini ditaja oleh salah satu produk kecantikan yang popular di Malaysia. Tunggu yea.

16 comments:

  1. Lynda Roslan pun ada? Cantiknya dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cantik kan dia..ramai lg blogger yg ada dlm majalah tu..;)

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. bestnyaaaaaa. baru edisi pertama ye? nak beli je rasa tapi almari dah tak muat nak simpan buku. hihihii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila, a'ah baru edisi pertama..
      ala buku2 yg lain tu simpan dlm kotak dulu..hehe

      Delete
  3. ramai gak blogger dalam majalah ni..smuanyer comel comel hehehe..
    wah murah rezeki asyik..GA lagi hehehe..make up aper tuuuu..sukaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahmdulillah akk ada yg nak sponsor..
      tunguuu yea..;)

      Delete
  4. blogger2 itu memnag cantik pun...begitu juga baju yang diperaga oleh mereka..^^

    ReplyDelete
  5. Dato, siti mengayakan inner neck dari anizon collection klik di www.anizonhijab.com.my

    ReplyDelete
  6. bilalah boni kacak akan dapat jadi model hijab ni..hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Boni sampai bila2 pun xboleh jd model hijab sbb boni tu lelaki yea..:)

      Delete
  7. apsal muka DCT mcm menakootkan? huuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete