Wednesday, July 24, 2013

Bukan Perempuan Sundal - Wordless Wednesday

Assalamualaikum,





Till Next Entry.
xoxoxo

22 comments:

  1. Assalamualaikum. wahh best ke? nak pinjammmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam,
      best juga dear..nak pinjam..hehe..boleh tp Asyik kena g beli extra lah..haha

      Delete
  2. Bila la bro nk buat buku sendiri nie...

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau bro dh buat buku sendiri bagi kat saya satu yea..:)

      Delete
  3. Replies
    1. best juga citer dia..santai jer story dlm tu..:)

      Delete
  4. Assalammualaikum....asyik,

    ingat apa tadi rupanya tajuk buku...

    mselim3

    pls: jenguk kekawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, hehe..
      tajuk buku ni ganas sikit..mesti ada yg terkejut..;)

      Delete
  5. saya baca jugak buku ni..hehe..ada lagi 1, tajuk dia " Servis 1 malam" tak silap la..tak baca lagi yang tu..hehe

    www.mynameisaddaaziz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, nanti kena carilah buku tu pula..:)

      Delete
  6. asyik kita pun dah baca buku ni :)

    good book. but a simple story line...

    http://www.coklateyes.my/2013/03/sedang-meliar-di-pasaran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaay..ada geng..buku2 dia semua storynya mcm tu kan..:)

      Delete
  7. dahsyatnya tajuk buku ni...gempak habis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..buku2 dia tajuk semua gempak2..tp story pun gempak juga..;)

      Delete
  8. Replies
    1. mengisi masa lapang akk..byk lg novel xhbs baca..;)

      Delete
  9. salam ijas....abgteror dtg singgah yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Abg teror..hehe..terima kasih singgah..;)

      Delete
  10. Ni genre apa ni kak? Jiwang2 gak eh? Hee~ Macam best je. Tapi susah kot nak jumpa kat Popular area sini. Tak pernah nampak pun novel2 gini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jiwang2 nakal..haha..kt popular ssh sikit nk tgk ada..akk beli pun kt kedai novel biasa jer..nanti trylah cari kt mph,popular mana tahu ada dah...:)

      Delete
  11. kisah benar ker ni? hehe

    Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

    ReplyDelete