Friday, July 5, 2013

Barang Baik!

Assalamualaikum,
Di sini Asyik nak kongsi beberapa page yang best yang korang boleh shopping dan dapatkan barang dengan mudah dan senang tanpa perlu bersusah payah untuk keluar menghadap jammed yang teruk. Hanya perlu klik-klik jea dan tengok mana yang berkenan dan bayar jea.

Page pertama dari The Boutiquelicious. Pelbagai barang yang dijual di sini. Asyik dapat tengok banyak barang yang cantik untuk dibeli untuk persiapan bulan puasa dan hari raya nanti. Ada jual kuih raya dan hamper juga tau.

Pashmina dan cardigan with hoodie ini nampak menarik kan. Cantik dan manis jea bila pakai. 

Terdapat juga pelbagai jenis handbag. Boleh pilih yang mana berkenan.

VISIT NOW : The Boutiquelicious

Page kedua yang Asyik nak kongsi di sini ialah Comely Boxes. In buka page yang jual pelbagai boxes tapi sebenarnya menjual canvas and paper bag mengikut citarasa korang sendiri. Cakap jea nak design macam mana InshaAllah mereka boleh buatkan. Mula-mula Asyik buka page ini wow menarik juga ni. Kalau ada majlis boleh tempah kat diaorang untuk buat goodie bag.



VISIT NOW: Comely Boxes

Page ketiga dari Annabelle Top Closet. Tempat yang korang boleh dapatkan baju-baju raya yang cantik dan sexy. hehe. Bukan menjual baju sahaja tapi pelbagai jenis produk lagi. Kalau nak tahu kena like dan tengok sendiri page ini.

Cantikkan kan peplum kurung ini. Warna pun menarik. Jom singgah cepat sebelum sold out.



 Page yang keempat dan terakhir ialah Barang Kemas Bajet2. Siapa yang suka melaram dengan barang kemas pada hari raya nanti boleh dapatkan di sini. Walaupun nama dia bajet2 tapi barangnya tetap berkualiti yea. Boleh dapatkan dengan harga yang sangat murah. Jangan terlambat. Nanti tak sempat nak pakai waktu hari raya. Singgah dan join group ini segera.


VISIT NOW : Barang Kemas Bajet2

Sekarang dah tahukan mana nak shopping so apa tunggu lagi. Gerakkan tangan anda untuk klik pada page-page tersebut. Selamat bershopping semua.

Till Next Entry.
xoxoxo

14 comments:

  1. Replies
    1. kan comel..boleh tempah klu nak nanti..:)

      Delete
  2. Replies
    1. byk lg handbag dlm page tu..boleh check..:)

      Delete
  3. Assalamualaikum asyik, wahh bestnya. sheila dah terjah ni. hehehe. emas? peninglah suami nak layan pale isteri kaki beli emas, hihi ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..hehe..Emas..cantikkan..habislah husband sheila kena kuarkan duit..hehe..tp xpe utk simpanan juga tu...:)

      Delete
  4. tahniah krn ramai yg berminat beriklan di blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah setakat ni byk juga..:)

      Delete
  5. Hai akak ! Bestnya link blog kita tergolong dalam list LOVELY PEOPLE tuh ! *lompat*. Apa-apa pun nak berguru dengan akak jugak. Tak kira ! Tak kira ! Hahahaha. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai farhana comel..hehe..nanti akk bw yea..InshaAllah boleh..tp akk pun xtahu nk ajar ape..hahaha..:)

      Delete
  6. Makin Kayolah Cik Asyik yea...
    Smoga ALLAH sentiasa murahkan rezeki Cik Asyik... Insya ALLAH (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..InshaALLAH kalau bertambah rezeki senanglah juga tp xdelah kaya bebenor..kih2..:)

      Delete
  7. Senang kan nak shopping sekarang ni. Semuanya dihujung jari je. Hehe~ Nanti Aida skodeng2 page2 tu semua ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah semua dihujung jari jer skrg..singgah tau..:)

      Delete