Friday, July 26, 2013

Activa Double Action Mask - Review

Assalamualaikum,
Kulit muka berseri idaman semua gadis. Kulit kasar dan tak berseri siapa yang suka nak tengok. Diri sendiri pun rimas nak tengok kan. Asyik nak perkenalkan produk yang Asyik tengah guna sekarang ini. Dari dulu lagi selalu juga guna produk ini. Selalunya untuk menghilangkan bintik putih dan hitam yang selalunya banyak di atas hidung. Kasar jadinya bila tak buang. Korang jangan pula terkejut sakit jantung tengok gambar Asyik post kat bawah ini. Nanti tak pasal masuk hospital. hahaha. 

The Activa Double Action Mask consists of the Miracle White Black Peel-off Mask & the Activa Miracle Whitening Mask, specially formulated to give you smooth and soft skin for all your beauty needs.

Rich in natural ingredients, the Activa Double Action Mask helps to beautify yourself with great whitening effect and anti-aging effects that seek to smoothen wrinkles and fine lines.

Activa Double Action - Black Peel Off Mask with Oak Charcoal

- Penetrated into skin for optimum brightening results
- Draw out impurities, unclogs pores, tackling black heads, comedo and dead skin cells that accumulated with melanin
- Move toxin from skin , further providing you with smooth, clean and beautiful skin

Activa Miracle Whitening Mask

- Miracle white masque (enriched with mulberry extract)
- Clarify uneven skin tones, smoothen fines lines and wrinkles
- It protect the skin from harmful UV rays and pollutants



Activa Double Action - Black Peel Off Mask with Oak Charcoal. 1st gambar korang tengok scary tak?haha.. Nak pakainya just sapu jea sekeliling muka tapi jangan sapu pada bahagian kening dan mana yang berbulu yea. Nanti azab korang nak tarik mask itu. Tunggu sampai betul-betul kering baru tarik. Masa nak tarik mask keluar itu memang sakit sikit tapi hasilnya korang akan dapat kulit muka lembut dan hilang segala yang kasar di kulit muka itu. Best tau. Pakai towel jea tutup rambut, senang nak basuh kalau kotor terkena mask hitam itu. :p

Activa Miracle Whitening Mask. 2nd picture nampak bertambah scary. hehe. Yang ini bila pakai sejuk teramatlah muka, best sangat-sangat. Nyaman jer rasa sebab dia memberikan kesegaran pada kulit muka kita dan menghilangkan segala kedutan di muka malah bertambah lembutlah kulit muka kita. Buatlah selalu untuk hasil yang lebih baik. 


  
3rd picture. Yeahhh.. Kulit muka dah licin sikit dari biasa. Takdelah nampak kusam dan layu jer kecuali mata memang macam gitu tak cukup tidur kot. Tapi kulit muka terasa segar dan licin. Bolehlah keluar dengan muka yang cantik dan segar. Tak perlu nak makeup tebal lagi. hehe. Selamat mencuba.

Till Next Entry.
xoxoxo

20 comments:

  1. dulu kawan kakak kita selalu beli activa mask ni.. teringin lah nak cuba!!!

    berapa harga dia ek asik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga dia rm11 cm tu jer..murah utk dua mask..:)

      Delete
  2. nampak jelas dia punya licin tu,.. terbaiklah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea ke Bonie..hehe..mmg licin pun lps guna mask tu..:)

      Delete
  3. Ala.. kulit Eyma jenis sensitif.. Baru nak cuba produk awak guna :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah yea ke eyma..tp produk ini ok jer kot..sbb kita just guna utk buang kekotoran yg ada dimuka tu jer..:)

      Delete
  4. akak tak pernah cuba lagi.. akak kena cuba juga ni..

    ReplyDelete
  5. yang putih tu akak ok lagi..yg hitam tu sakit hahaha..kena slow slow..kalau tak, menangis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..yg hitam itu kena tarik slow2 jer..klu x menangislah jawabnya..:)

      Delete
  6. Sejak akhir2 ni mira suka gila pakai mask, tapi ni first time dngr jenama ni. Macam best je, akak beli dekat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best guna mask ni..akk beli kt watsons..murah jer sbb dua RM11 jer..:)

      Delete
  7. wah berkesan nya. nak beli jugak lah.. asyik izas beli dekat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg berkesan sgt2..beli kt watsons jer..dan sgt murah..;)

      Delete
  8. Aida tak pernah try pakai mask. Tapi yang hitam tu macam best je. Habis tercabut bulu2 yang ada kat muka ni. Hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mmg best yg hitam tu..kalau boleh pakai tebal sikit nanti senang nak tarik..tp pedihlah sikit..hehe

      Delete