Sunday, June 16, 2013

Tutorial : How to wear Bawal Scarf like shawl

Assalamualaikum,
Sebelum korang semua terkejut tengok video tutorial Asyik baik Asyik explain dulu. Ini adalah video tutorial Asyik yang PERTAMA dan banyak kelemahan dalam video ini. Jadi diharapkan korang dapat tengok dan terima dengan positifnya mungkin ada yang nak praktikkan. 

Memang banyak sangat kelemahan pada video ini. Gambar kurang memuaskan dan suara pun macam apa jea lagi. haha. Mula-mula tengok macam nak tergelak jea dan lepas itu tak sanggup pula nak tengok lagi. hehe. Malu memang tak payah cakaplah. Bercakap pula gelabah habis, pastu macam tergedik sikit dalam video ini. haha. Maaf kalau ada yang tak bape berkenan. Tapi yang penting mana yang baik ikutlah yang tak elok buanglah jauh-jauh yea. Selamat Mencuba.



Video Edited by Giorgio Izas

Till Next Entry.
xoxoxo


One more thing don't forget to vote Asyik. Thank you.

40 comments:

  1. Replies
    1. Cik Pena..malu sebenarnya nk tunjuk..hehe

      Delete
  2. Wah... akhirnye, ade Video Tutorial sendiri... (^_^)
    Gud Luck... Smoga Sukses... He3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terima kasih sebab tolong rakamkan..lepas ni mungkin lebih byk boleh buatkan atas bantuan org tu..hehe..:)

      Delete
  3. i memang pakai inner.. takde inner i takleh hidupp. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu samalah dgn Asyik..rasa mcm xlengkap kalau xpakai innner..:)

      Delete
  4. Tq for the tutorial, anis ni memang tak reti nak belit2... Tengok asyik pakai macam snang, nak cuba la lepas ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome Anis..tak susah pun pakai tu..kena cuba..:)

      Delete
  5. comei comei :) nak try lah ! thank you sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thank you..selamat mencuba...:)

      Delete
  6. wah boleh try... tp kn x dengar la suara..
    dah hbs volume pun pasang.. sobs =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak yea ke..xdgr suara..huhu..sorry sgt2 xtahu pula suara slow..
      lps ni kena buat lg better..:)

      Delete
  7. pernah pakai...nnti kite dtg balik tgok bideo hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..senang jer kan nak pakainya..:)

      Delete
  8. sebelum ni ada style nak jdkan bawal guna shawl..skrg nak jadikan tudung bawal kepada shawl..creative :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..a'ah betul tu..tudung bawal byk sgt kan so rugilah klu xguna ..:)

      Delete
  9. Apesal aku nampak awk comel sgt hahaha :D nice video

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..comel ke comot? malu sebenarnya post video ni..:)
      terima kasih..

      Delete
  10. kretip2. nak ulang bidio ni banyak kali bulih? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. umie..hehe..boleh nk ulang byk2 kali tp jgn termuntah sudah ler..haha..:)

      Delete
  11. wahhh..nice sharing...atleast dgn ada tutorial ini,bawal tidak terbiar dirumah...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..memang syg kalau biar tudung bawal mcm tu jer..sedangkan boleh dipakai lg..:)

      Delete
  12. walaupun akak tak dengar suara asyik, tapi akak suka tutorial ni.. nampak senang je asyik pakai.. terima kasih di atas perkongsian ni, boleh akak cuba lepas ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak akk pun xboleh dgr juga suara..huhu..akk cuba guna earphone sbb kdg2 laptop sound slow pastu video pula xbpe kuat sound nya..sama2..selamat mencuba..:)

      Delete
  13. :) heheheh.. xpe.. still leh fhm ^^ thanks atas perkongsian ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya..maaf tau sbb suara xdgr..sbb test kt laptop lain boleh..huhu..

      Delete
  14. Walaupun suara tak dengar, tapi akak comel. Hihi. Thanks kak. Boleh la berangan depan cermin lilit tudung bawal jadi shawl lepas ni. Hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf yea Aida sbb suara xdgr..huhu..mcm nk edit semula jer..
      lepas ni boleh try sbb senang jer..:)

      Delete
  15. Assalamualaikum asyik, comelnya! suka tengok pipi asyik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, pipi Asyik memang sgt tembam melampau skrg,,hehe

      Delete
  16. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik dari HV collection. Harga yang ditawarkan murah dan berpatutan. Jangan lupa follow juga ye..

    Terima kasih =)
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...salam singgah :)

    nice video asyik izas... teringat pula pengalaman sy...style gini sy dh pakai dr tahun 2009 lg..hihi..mase tu semua org keliling dok pandang pelik macam tak penah jumpa..tp tak kesahla..yg penting kite selesa dan konfiden kan kannnn.... ;) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam dear..thank you for commenting and visiting my blog..
      style mcm ni mmg dh lama tp ada yg xberani kot nak pakai dulu sbb nmpk mcm lain ckit..hehe..btw thank you dear..:)

      Delete
    2. yep btol2.... tp tak kisahla.. yg penting tutup aurat kan..hihii.. tq for de wish ;)

      Delete