Wednesday, June 5, 2013

Rewards for Me

Assalamualaikum,
Semalam lepas balik dari event Asyik terus demam panas. Maybe sebab cuaca yang kejap panas kejap sejuk. Air pula kurang minum antara sebabnya. Sekarang pun kurang sihat lagi. Masih pening-pening, badan rasa penat dan nak tidur jea. huhu. Tapi better sikit dari semalam. 

This entry Asyik nak tunjuk hadiah yang Asyik dapat dari Hijabista Magazine untuk contest dalam Instagram dan juga hadiah dari blog luar negara Anna and Klaudia tempoh hari. Alhamdulillah dah sampai kat rumah.

Shawl dari Zaharah.com. Terima kasih Hijabista Magazine.

And this is Chiffon Shirt Blue from Ania and Indressme.

Pada hujung bulan lima hari itu Giorgio Izas ada pergi ke Singapore. Bestlah dia jenjalan saja kan. Nasib baik tak lupa pada Asyik. Dapatlah juga souviner untuk Asyik dari sana.

Magnet Fridge mesti wajib beli.

Yang ini lain sikit dari selalu. hehe. Terima kasih yea.

Semalam waktu event InnerShine, wakil Hijabista magazine ada sekali. Dia minta kitaorang bergambar untuk dipostkan dalam Instagram Hijabista Magazine. Terima kasih lagi sekali untuk Hijabista magazine.


Till Next Entry.
xoxoxo


Kalau korang baik hati tolong vote untuk Asyik sekejap yea. Mudah jea. Boleh log ini guna account facebook, twitter ataupun blog jea. Terima kasih yeaa.

16 comments:

  1. Assalamualaikum asyik. taniah dear. bestnya selalu awak join event2 gini kan. ehh sesat pulak yaya kat situ. kihkihhhh. semoga cepat sembuh ya asyik (^_________^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, terima kasih Sheila.. Alhamdulillah nuffnang yg jemput..
      tu lah harap cpt2 sembuh sbb byk lg keje nk kene buat..huhu..:)

      Delete
  2. waaw, congrats to u, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. dah dapat dah hadiahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?pehhh awesome :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dh sampai..onie dh dpt ke shawl tu?:)

      Delete
    2. cuba pg check dlm petisurat kot2 ader surat cinta..hehe

      Delete
  4. fuhyoh! makin gempak lah asyik pergi event kan. good job dear. ehem... bila agaknya kita ni dapat ketemu ye? teringin nak jumpa asyik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Nuffnang yg invited..tunggu next entry k..
      itulah teringin juga nk jumpa Nanie..InsyaAllah satu hari nanti k..:)

      Delete
  5. Hurmmm... msti best, tiap2 bulan dpt hadiah...
    Lain kali Giorgio bwa Cik Izas melancong plak yea...
    Hari 2 pg atas urusan keje (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg best..jgn lupa tau bawa sekali nanti..:)

      Delete
  6. Replies
    1. hye Mira..mestilah kenal..mira yg selalu happening..hehe..:)

      Delete