Friday, June 21, 2013

PROMOTION - Advertise Here

Assalamualaikum,
Setelah difikirkan Asyik rasa lebih seronok kalau buat pakej untuk sesiapa yang mahu mengiklankan produk mereka di dalam blog Asyik supaya masing-masing akan mendapat faedahnya. Untuk itu Asyik telah menyediakan 4 pakej untuk kebaikan semua. Pakej 1 RM10 untuk sebulan. Pakej 2 RM17 untuk 2 bulan. Pakej 3 RM30 untuk 3 bulan dan free review product atau blog/website dari Asyik. Pakej 4 RM25 hanya untuk review product atau blog/website sahaja. Asyik rasa lebih berbaloi kot. Jadi apa tunggu lagi. Jangan takut untuk bertanya sebab Asyik tak makan orang. hehe.


Till Next Entry.
xoxoxo

*Korang jangan lupa vote blog Asyik Maiburogu di DiGi WWWOW Awards. Sekarang blog ini berada di ranking #7. Memang tak lupa jasa baik korang nanti.

16 comments:

  1. Assalamualaikum asyik. alhamdullilah. bestnyaaa. kalau sheila ada bisnes sheila iklan kat sini ye asyik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila, terima kasih sbb Sheila selalu sokong Asyik..:)

      Delete
  2. waa, first of all tahniah sbb ranking blog top 10 :D insyaAllah mudah2an berjaye ye :) and all the best untuk business baru ni and dg ward tu jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome dear..thank you atas doa2 nya..InshaAllah..:)

      Delete
  3. owh.
    dah penuh ke?
    mcm nk aply tp lpas rya bru siap brg2 semua.
    skank ngah bz siapkan order raya.
    hope ad lg lpas raya :)
    nk pakej 3 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear belum penuhlah tu...masih ada byk space..kalau nak boleh jer..:)

      Delete
  4. Wah... bestnye... Giorgio nk meniaga ape ek.. Tak bleh lpaskn pluang ni.. Nk kene Advertise kt C'ni gak.. Mesti bestkn... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak boleh sgt2..masih byk space..:)

      Delete
  5. Wahh dah top 10 ke kak? Seronoknya. All the best ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah harap dpt kekalkan..nk dpt 1st place mmg susah sgt2 sbb bersaing dgn org yg hebatkan..:)

      Delete
  6. Nak join advertise ni...camne nak contact asyik ek ? :-)
    this is my e-mail : mizdayah587@yahoo.com

    ReplyDelete