Wednesday, June 26, 2013

Laptopku sayang

Assalamualaikum,
Asyik tak sabar sebenarnya nak berkongsi entry sambungan floria putrajaya part 2 tapi laptop Asyik sekarang tengah buat hal. Masalah utamanya ialah charger laptop rosak dan langsung tak berfungsi. Jadinya tak boleh nak on laptop langsung. So Asyik boleh update melalui note jea sekarang. Maybe esok atau lusa baru boleh update blog dengan propernya. Jadi harap korang bersabar yea. Huhu. Sedih tau tak boleh nak update blog seperti biasa. 

Banyak kerja terpaksa ditangguh dulu sebab laptop tak boleh nak on. Guna note tak sepuas seperti guna laptop. Asyik nak upload gambar dalam blog pun tak tahu kenapa tak boleh sekarang ini. Huhu. Bersabar jeala wahai hati. Korang semua tunggu update dari Asyik yea lepas ini. Banyak betul cerita nak cerita kat korang semua. Btw Alhamdulillah akhirnya hujan juga. Semoga jerebu akan hilang dan udara yang kita nikmati semakin baik.



Till next entry.
xoxoxo

24 comments:

  1. Ala ciannye die... Jgn sedih2 yea Cik Asyik... (^_^)

    ReplyDelete
  2. Tak pe, boleh beli charger hari ni..cepat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshAllah elih..tgh cari mna yg murah ckit..

      Delete
  3. Betul tu asyik. Nina lg puas hati berblog dgn laptop dr note. Huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, samalah dgn Asyik..rasa mcm xbest jer klu guna note..

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you nohas..inilah mslh klu guna note..nk tekan yg lain terklik yg lain pastu terdelete dh komen ni n xboleh nk undo..huhu..maaf yea nohas..xsengaja..nanti Asyik singgah blog nohas yea..

      Delete
  5. kasihannya asyik.. sabar ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..sedih akk..xleh buka laptop..

      Delete
  6. Oh hai awak.. yay dah ada suspect! nanti kite tegur awk eh kat watson event tu nanti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hanida cantik..mcm tasha shila kan..hihi..jgn lupa tegur nanti yea..tgk muka Asyik btul2..hihi..

      Delete
  7. lappy lg puas tgk blog..nampak lg besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul tu amanina..nanti laptop dh ok Asyik singgah blog yea..

      Delete
  8. Ciannya akak. Beli charger baru la kak. Baru best boleh online guna lappy pasni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..sabar jealakan..bleh plak tetibe rosak..

      Delete
  9. Assalamualaikum asyik. sabar ye yangg. nanti dah ok awak update maraton tau. heee alhamdullilah. balik Malaysia terus tak jerebu sangat. syukur Ya Allah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, wah seronoknya dia pg honeymoon..hihi..mmg maraton update lps ni..

      Delete
  10. Incek liquid pon bercadang nak poie floria neh ehehe tnggu jerebu oke je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg jerebu dh ok bleh poie ler..hihi

      Delete
  11. ha a.. update entri guna note susah n x sama guna laptop kan.. hu2.. moga laptop cepat dibawa ke klinik yea.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xsabar nk update guna laptop ni..sunyi jer rasa tanpa laptop.huhu

      Delete
  12. kalao nak update entry guna laptop baru rasa puas kan? sabar ye hehe

    ReplyDelete