Saturday, June 15, 2013

Kelebihan Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum,
Asyik nak kongsi tentang kelebihan Premium Beautiful Corset. Asyik ambil dari blog mentor Asyik Lina Zahrah yang banyak mengajar tentang Corset ini.

Keputihan Punca Mandul
" Keputihan merupakan lelehan daripada vagina yang keluar dalam kuantiti biasa atau banyak. Berdasarkan beberapa kes, kita dapati masalah ini bukan sahaja dialami oleh wanita yang sudah berkahwin malah gadis remaja turut mengalaminya. - Dr Suhaimi Isa (Pakar Runding Perbidanan & Sakit Puan, Hospital Pantai, Ampang)."


Apakah kesan-kesan keputihan?

1. Sukar nak pregnant

2. Berpontensi mengandung luar rahim


3. Boleh menyebabkan tiub fallopio dan peranakan wanita musnah - boleh menyebabkan kemandulan



4. Kerap demam dan sakit perut serta keputihan yang busuk, berubah warna dan gatal. 


The best solution is wearing Premium Beautiful!


Long Girdle 

Kelebihan Long Girdle:







Selain itu, Fungsi Long Girdle adalah:

Senggugut
Period tak teratur - 3-4 bulan tak datang period
Fibroid
Cyst
Buasir
Rahim jatuh
Rahim kembang
Perut buncit
Strecth mark
Punggung jatuh
Punggung kecil @ takde isi punggung
Punggung bear - tak firm & londeh
Peha besar
Celah peha berlaga


Kesimpulannya, sangat berbaloi pakai Premium Beautiful boleh service badan dekat mana yang patut.
Hubungi Asyik di nikisa_izas@yahoo.com.my.


Till Next Entry.
xoxoxo


Don't forget to vote Asyik Maiburogu untuk hari minggu yang indah ini. Terima kasih semua.

4 comments:

  1. Nak Corset utk lelaki gak Cik Asyik... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sgt2..nanti kita pergi beli..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum. sheila tak pernah beli, takut nak pakai. sebab kita masih keping skrg ni. hihihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, hehe..Sheila boleh pakai juga utk jaga tulang belakang..hehe..:)

      Delete