Thursday, June 13, 2013

Instagram #8

Assalamualaikum,
Add Asyik di Instagram @asyikizas.

 
Siapa pernah cuba pakai tudung bawal dan dijadikan sebagai shawl? Kalau pakai macam biasa tak seronok sangat sebab muka Asyik akan nampak sangat kembang seperti belon jadi Asyik buat jadi shawl supaya muka tak kembang sangat. hehe. Siapa nak cuba?

 
Malam Gala InnerShine memang best.

 

 

 

 

 


Systema Brushing day with bloggers.

 
Senyum sampai ke telinga lepas gosok gigi. haha

  


 
Till Next Entry.
xoxoxo


Vote untuk Asyik lagi yea. Jangan lupa kewajipan anda dan bersedekah di blog Asyik dengan menekan iklan yang ada. hehe. Thank you.

24 comments:

  1. Collection pic instagram ke ni?... (^_^)

    ReplyDelete
  2. hamboiiii comel pulak asyik guna bawal jadi shawl.... eiii kreatif lah asyik ni!!!!

    ReplyDelete
  3. cemana nak pakai tudung bawal jadi macam shawl, macam kamu pakai tu, tutorial pleaseee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang jea dear..InshaAllah Asyik buat tutorial k..itupun kalau ramai yg nak tgk..hehe..:)

      Delete
  4. wah... kite pny instagram plak bnyk follow retis..hehe..
    sbb mls nk bace blog gossip dah pas ni.. tgk gmbr je dr retis tu sndri..hee

    ReplyDelete
  5. asyik buat la tutorial cara pakai tudung bawal jadi shawl tu.. cantik asyik pakai.. akak undi digi asyik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kalau ader yg nk tahu cara nk pakai Asyik mungkin akan buat..terima kasih akk..:)

      Delete
  6. Assalamualaikum asyik, comelnya! pipi asyik gebu betul! geram tengok! insyallah nanti sheila vote ye. good luck asyik comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, haha..gebu dan tembam kot..hehe..yeayy..syg sheila..:)

      Delete
  7. :) prnh gax buat tudung bawal cm shawl ^^, :) cntik2 pic ^^

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dapat pergi macam-macam event. Dapat jumpa Yuyu Zulaikha, Mek Onie, Innanie Ariffin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, mmg seronok dpt jumpa blogger lain..:)

      Delete
  9. asyik kena ajar la cm mane nak pakai kann hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah Nuha..kalau ramai yg nk tahu bolehlah Asyik tlg tunjukkan..:)

      Delete
  10. Assalammualaikum....salam pkenalan..nak pollow sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, salam perkenalan..terima kasih follow..:)

      Delete
  11. tak pernah pakai pun tudung bawal ni....

    masa bujang dulu biasa juga belikan tudung bawal utk bekas awek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmgla xpernah pakai sbb lelaki kan, xkan nk pakai tudung pula..hehe..
      bg kt isterilah lps ni..:)

      Delete