Wednesday, June 12, 2013

Buffering Earning?

Assalamualaikum,
Ada tak sesiapa yang pernah dapat seperti yang Asyik dapat dibawah ini. Adakah ini dipanggil Buffering earning seperti yang digembar-gemburkan oleh blogger-bloger yang famous itu? haha. Asyik 1st time dapat benda ini jadi memang tak tahu sangat macam mana ia berfungsi. Cuma fahamlah according to the number of unique visit tu. Selebihnya ada yang tahu tak? Boleh share sikit. Korang pun jangan lupa click-click iklan nuffnang Asyik yang bersepah kat blog Asyik ini. Menderma kan itu bagus dan amalan yang mulia. hehe.



Vote Asyik untuk hari ini pula yea. Terima kasih.

31 comments:

  1. Giorgio xtahu mcm mane die brfungsi... Yg yg tahu mmg ia sgt berguna utk dpt duit lebih...
    Bestnye die dh dpt bende alah ni... (^_^)

    ReplyDelete
  2. akak baru check tadi.. ada juga transtitions tu.. tapi yang akak punya amount 0.00 lagi.. tak pasti la asyik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk punya tarikh bpe hb? hehe..xfhm sgt kan bnde ni..:)

      Delete
  3. Adeh. Nina punya start dari 2009 berblog smpi laa ni ada rm30 jerkkkk. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina..xpe lama2 nanti byk ler..:)

      Delete
    2. senasib la kite nina ^_^
      tahniah utk asyik :)

      Delete
  4. Wah tahniah ! rezeki kan... rezeki nak sambut ramadhan kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul juga tu rezeki bulan ramadhan..:)

      Delete
  5. asyikkkk,
    ni la BE :) semakin ramai orang baca blog asyik semasa iklan nuffnang tengah gedik2 dekat blog, semakin tinggi duit yang akan terkumpul :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh mcm gitu rupanya..terima kasih..Asyik mmg xtahu sgt psl ni..haha..
      dtg selalu blog Asyik..hehe:)

      Delete
  6. Congrats dah start ade BE. Pasni mesti lagi berhimpun BE dalam blog awk.

    Masa ade BE jangan lupa update blog selalu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sbb bg tips..lepas ni kena fkrkan apalah yg nk diupdate selalu..hehe..

      Delete
  7. Dah dpt be ek..congrats! Kita punya be sume dh credit, tah bila nuff nak kasi lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah huny pun selalu dpt ek..bestnya..:)

      Delete
  8. kite pun x berapa paham & x amik port sgt pasal bende nih..
    kesian kn.... huuu... tsskk.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe dear..lps ni kena tahulah kn..:)

      Delete
  9. hehehe.. sy xtau apa2 ttg nih xD >.<

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum asyik... sheila sendiri tak paham asyik oi. hehehe tu dah ramai bagi explanation kat asyik.. semoga asyik faham. hehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, itulah mmg xfhm sgt..nasib baik ada yg explain..:)

      Delete
  11. same laa..tp br rm3 .. hehe.. kene more than rm50 bru leh cash outt..same2 la ktr sabar menunggu..hihiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dh rm3..Asyik mcm naik 1sen jea..hehe..
      itulah sabar menunggu kan..:)

      Delete
  12. membalas kunjungan sambil follow..good luck..^^

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum....

    Tahniah k...

    pls: mselim3 datang dari blog kak shida...

    ReplyDelete