Monday, May 20, 2013

Santai Petang

Assalamualaikum,
Di waktu petang dan lapang kemana korang semua selalu bersantai? Asyik kalau boleh memang nak pergi bersiar-siar di taman yang nyaman serta penuh dengan kehijauan dan tasik yang cantik. Sejuk mata memandang. Salah satu tempat yang best ialah di Taman Rekreasi Wetland Putrajaya. Seronok untuk bersantai dengan keluarga di waktu petang sambil memancing dan berkelah atau hanya minum petang. Bolehlah singgah nanti, boleh juga berjogging dan berkayak. Banyak kemudahan yang disediakan. Asyik ada ambil sedikit gambar masa kat sana. Jom tengok.


    
Mak Asyik dan adik. 


Ramai yang memancing di tepi tasik.

Disebelah kiri ada satu tempat untuk berkayak tapi Asyik tak snap gambar kat situ.

Cantikkan tempat ini.

Tenang jea bila bersantai kat sini.

Haaa kat sebelah kiri tu tempat berkayak!..hehe 

.
.
.
.
.
What I'm Wearing


Till Next Entry.
xoxoxo

Jangan lupa singgah di Taman Rekreasi Wetland Putrajaya.

8 comments:

  1. what a beautiful place :) you combined colors together perfectly :)

    ReplyDelete
  2. eh,yang free hair tu adik akak jugak keeeee?comeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. erghhh..comeii ke?kih2..tgk kakak ler..hahaha..
      ada lg dua org adik laki sorang n perempuan sorang..:)

      Delete
  3. jom kite pergi sesameeee asyik!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..jom2..kena dtg putrajaya ler..:)

      Delete
  4. Assalamualaikum awak. comelnya awak! suka tengok pipi gebu awak tu. hehehhee. bestnya jejalan dengan family yaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila. terima kasih sbb sudi baca blog Asyik..hehe..pipi Asyik tu mmg dh mcm kuih pau tembam..haha

      Delete