Tuesday, May 21, 2013

Mak suka IKEA

Assalamualaikum,
Untuk menghargai kasih sayang dan pengorbanan yang dicurahkan oleh ibu yang tersayang Asyik bawa mak jenjalan ke Ikea. Memang tak mampu nak membalas jasa seorang ibu yang sanggup menjaga anaknya tanpa mengira masa tapi sekurang-kurangnya cubalah untuk membahagiakannya. Tanpa mak/ibu/mumy/mama/umi atau apa saja panggilan yang kita panggil yang pasti memang kita takkan pernah dapat membalas jasa dan pengorbanannya membesarkan kita. Hargailah dia sewaktu dia masih ada bersama kita. Mak Selamat Hari Ibu. You are the best. Terimalah sedikit penghargaan untuk mak dari anakmu ini.

Mak Asyik suka makan meatball kat Ikea. 

Me and Giorgio Izas with the foods of the day.

Mak dan adik Asyik suka betul kalau datang Ikea.

Lepas makan jenjalan dalam Ikea sambil berangan nak hias rumah cantik-cantik.

Disscusion ape pun tak tahulah. Kononnya macam mana nak buat design dalam rumah tapi dah macam menconteng atas meja. haha

With our lovely Mom in the World.

Dua kesayangan Asyik.

Ini pun kesayangan Asyik juga.

Pastu boleh pula terserempak dengan Faizal Tahir kat Ikea. Tapi boleh dikatakan pada hari Asyik pergi Ikea itu memang ramai artis yang shopping kat Ikea. Jumpa Cat Farish pastu ada pelakon veteran wanita tapi tak ingat sapa nama dia. Memang diaorang suka shopping pada hari itu ke.. hehe

And Mak Asyik sempat pula dia nampak Yassin ni. Asyik memang tak nampak pun tengok-tengok Mak dah bergambar dengan dia. Bukan main lagikan.

Asyik suka design macam ini. Kemas dan bersih jea kalau hias dalam rumah.

Dah puas kat Ikea jenjalan pula ke The Curve and e@Curve. Mestiilah nak bergambar juga untuk kenangan bersama.

.
.
.
.
.

What I'm Wearing.

Till Next Entry.
xoxoxo

4 comments:

  1. Tempat Feveret nih... (^_^) Dalam sebulan agak2 brape kali dh lepak kt Ikea?... He3

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk kali jugalah..rasanya lebih dari 3Kali sebulan...haha

      Delete
  2. Assalamualaikum. comellah gambar mak awak dengan Yasin. macam lebih kurang je muka. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam. Dah mcm sedara pula kan sheila..hehe

      Delete