Friday, May 24, 2013

Love and Beauty from Hidaya Sweet Scent

Assalamualaikum,
Heeee.. Tiba-tiba macam tu kan.. heeee.. Seronok itu sebenarnya. Nak tahu sebab ape? Sebabnya dapat hadiah lagi. Giveaway dari blog Hidaya Sweet Scent. Baru jea sampai kat rumah petang semalam. Makeup set from Forever21. Ada set of brush, mirror mirror cute dan lip gloss. Asyik suka dengan bau lip gloss dari Forever21 ini. Sangat wangi dan sedap baunya. Tema kali ini Polka Dot. hehe. Thank you so much Hidaya. 


Berkilauan lah bibir Asyik lepas ini sebab pakai lip gloss wangi dari FOREVER21 ini. hehe

Pelbagai jenis berus untuk makeup. Seronok habis.

.
.
.
.

Dan juga sedikit penghargaan untuk adik Linda Ramli dari blog Crafty atas review nya di SINI untuk blog Asyik. Terima kasih banyak yea dear. Jomlah kita sama-sama follow dan singgah blog adik kita ini. Boleh kita sokong rakan blogger kita.


Till Next Entry.
xoxoxo

16 comments:

  1. congrtaz..nanti bila dah makeup update gak tau..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..makeup?..hehe..malu nak post psl makeup2 ni sbb xpandai sgt..:)

      Delete
  2. Cutenyaaa cermin dotdot tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah nina mmg cute cermin tu..mula2 xtahu tu cermin sbb nmpk mcm compact powder jea..hehe

      Delete
  3. Salam izas....salam singgah yea....adoi lama gak abgteror sangkut kat sini baca aktiviti izas....good luck ok.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuu..abg teror dtg dah..terima kasih byk2..:)

      Delete
  4. Comel lah cermin polka dot tu.. Best2

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kak Mia..terima kasih sudi singgah blog saya..:)

      Delete
  6. Tahniah :)

    dpt brg make up best tuhh. hda nak yg part berus! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Huda..
      mmg seronok dpt hadiah..yg berus tu bestkan.:)

      Delete