Thursday, May 23, 2013

DiGi WWWOW Awards 2013 : Blogger of The Year

Assalamualaikum,
Ada sesiapa yang baca tentang entry Asyik berkenaan dengan media launch DiGi WWWOW Awards tempoh hari? Kalau belum boleh baca di SINI. Dah baca senang sikit Asyik nak bagitahu. Untuk 2013 DiGi sekali lagi memberi peluang untuk semua menyertai DiGi WWWOW Awards 2013. Asyik juga berpeluang dan mencuba untuk menyertai awards ini sekali. Kategori yang Asyik masuk adalah Blogger of The Year. 

Supaya korang semua lebih alert tentang awards ini Asyik senaraikan tarikh-tarikh penting untuk korang ingat dan paling kurang boleh vote untuk Asyik sekali. hehe. Hope korang sudi-sudilah vote untuk blog Asyik Maiburogu nanti yea. 

Important Dates to Remember:

18 May - 23 June 2013
Submission of Entries

3 - 23 June 2013
Public Voting
(This is really important to remember and vote)

24 June - 5 July 2013
Judging

6 July 2013
Finale






CLICK BADGE BELOW TO VOTE


I am allow you guys and girls to share about this..

Till Next Entry.
xoxoxo

14 comments:

  1. Assalamualaikum yangg. good luck. insyallah nanti saya vote awak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam,
      Yeayyy syg sheila..thank you dear..:)

      Delete
  2. Good luck asyikkk. Hihiii. nina vote for asyik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy..thank you Nina..love you..hehe

      Delete
  3. Tak sabar nk vote ni... he3... smoga menang yea (^_^)

    ReplyDelete
  4. good luck asyik.. thanks sebab masukkan blog akak dalam bloglist asyik.. akak pun dah add asyik dalam bloglist akak... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akk Aiza..
      sesape dtg komen blog Asyik sbg penghargaan Asyik akan letak link blog kt bloglist Asyik..senang nak buat blogwalking nanti..hehe

      Delete
  5. Gud Luck ye...semoga berjaya :)

    ReplyDelete