Monday, April 22, 2013

Weeding Nana and Hassan

Assalamualaikum,
Pada sabtu lepas seorang lagi kawan Asyik sudah menamatkan zaman bujangnya. Tahniah untuk Nana dan suami tersayang. Sporting betul pengantin ini. Yealahkan mestilah seronok bila dah berkahwin. Akan dapat pahala segala yang kita buat untuk suami yang tercinta. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.

Sambil itu dapatlah jumpa kawan-kawan lama yang memang sangat lama tak jumpa. Walhal duduk dekat jea tapi semua sibuk dengan kerja masing-masing. Wedding ini kadang-kadang dah jadi tempat untuk reunion. Best kan. Untuk best lagi jom tengok gambar yang Asyik sediakan. hehe.

Kawan-kawan yang datang. Ada yang dah kahwin ada yang belum dan ada yang masih belum berpunya. hehe

3 orang teruna yang masih bujang tapi 2 ditepi 'not available' dah. haha

Iera comel. kawan baik waktu degree.




Mohd Furqan Ariq yang comel bersama ibunya. Dah macam muka Harith Iskandar pula.

Selamat pengantin baru Nana.

Alolo comelnya Ariq. 


Ladies with the bride.

Ehemmm.. ambik berkat.



Foodssss...

Souvenirs of the day.
Till Next Entry.
xoxo

6 comments:

  1. Replies
    1. comelkan..geram xhbs lg nih tgk dia..hehe

      Delete
  2. Hye... Long time no see (On Blog)... He3 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..tahu pun..aktifkan semula blog anda..

      Delete
  3. Smoga Pasangan Nana & Asan bahagia selamanya... Insyaa ALLAH (^_^)

    ReplyDelete