Wednesday, April 24, 2013

New Upcoming Movies in 2013

Assalamualailkum,
Entry yang terbaru ini adalah sambungan aktiviti dari entry SINI. Boleh dikatakan selagi belum malam memang kerjanya berjalan ajer. Kalau nampak masih cerah kat luar itu maknanya awal lagilah. hehe. Lepas wedding tempoh hari Asyik pergi Ikea. Tempat feveret katakan. 

Kalau pergi Ikea tak makan fresh salmon memang tak sah. Itulah yang selalu dipandang dari jauh. Habis saja makan mestilah jalan-jalan dalam Ikea, The Curve dan mana yang ada dekat situ selagi larat memang akan sampai.

Bila dah nampak something yang menarik mestilah kita nak ambil gambar kan. Macam itulah juga Asyik tak sah kalau tak ambik gambar. Benda macam ini sekali jea ada. Memang takde ulangan dah kecuali movie yang dirakam atau DVD yang kita beli, bolehlah tengok berulang-kali. Jadi untuk taknak menyesal bila balik rumah, Asyik bergambar sakanlah dekat kartun-kartun yang memang lagi cute dari Asyik itu. haha.

Kalau tak silap Asyik semua kartun yang dipamerkan ini adalah film yang akan ditayangkan didalam tahun 2013 iaitu tahun inilah. Kecuali cerita THE HOST terlepas kat dalam entry ini sebab itu bukan kartun. hehe. Semua film kat bawah ini memang Asyik suka sangat. Segala jenis film kartun yang comel dan kelakar Asyik akan seboleh-bolehnya nak tengok kat panggung wayang. Rasanya lebih seronok dan puas tengok. Kartun adalah salah satu genre yang Asyik suka.

The Smurfs alahai memang comel habis.

Berkilat kereta ini. Cantik tau.

Despicable Me lagilah best sebab kelakar giler kartunnya.



My Superman with Superman. hehe



Tarzan lagilah popular. Dari kecil memang dah ada. Kalau tak pernah tengok pun paling kurang korang pernah tengok citer P.Ramlee dalam citer Labu Labi yang Haji Bakhil jadi Tarzan tu. haha. Tarzan juga tuh.

        

Pakai baju kurung pergi jenjalan tau. Malas nak tukar baju walaupun ada bawa baju lain. Teringat masa belajar dulu. Setiap jumaat pakai baju kurung ke kelas lepas itu datang Ikea untuk makan dan masih pakai baju kurung. Best tau.

Film ini terbaik. Suka tengok effect dia. Tak sabar tunggu cerita ini keluar.

Till Next Entry.
xoxoxo

6 comments:

  1. Mana pic fresh salmon. Nk tinguk. Best x? Ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina xsempat nk ambil gmbr sebab dh mkn dulu..hehe

      Delete
  2. Nk kna Tontonla smue Movie 2... Barula Feelnye Lebih... (^_^)

    ReplyDelete
  3. dh brape bln tah x tgok moviee.. sobss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, busy ke Haz..xpe cuba luangkan masa utk tgk nanti..:)

      Delete