Friday, April 19, 2013

Gajah Gajah.. A Pygmy Elephant Project

Assalamualaikum,
A Pygmy Elephant Project nama diberi untuk projek yang mulia ini. Salah satu projek yang memberi kita kesedaran on the vulnerability of wildlife and highlight the recent deaths of 14 Bornean pygmy elephants in Sabah. Marilah kita sama-sama menghargai alam sekitar dan haiwan yang masih ada dimuka bumi ini supaya tidak pupus.



Nice artwork.


My name is Bai. Gajah itu nama dia Bai.

Hye Bai. hehe

Remember to Love Them, Not Hurt Them.


Christine Nalina Das’ painting, entitled ‘Comfort’, depicts a pygmy elephant calf Joe which lost its mother. The painting is up for sale and the proceeds will go to the Borneo Conservation Trust.

.
.
.
.
.
.

What I'm Wearing
Necklace Gift from Fair & Lovely Events. Thanks Jess for choosing this for me.


Cewah cantik necklace tu. Sangat suka.

Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. ur so cute! necklace, vans and bag are excelent :)

    ReplyDelete
  2. aduhai lah asyik apasal cantik sngt. sama comel dgn bai. ehh salah dgn baiya!! hehehehe :) kita g jugak jumpa gajah comel ni kat sunway kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..Nanie jgn puji lebih2 nanti malu..hehe..
      baiya baiya..kih2..comelkan gajah2 tu..haha

      Delete
  3. love the OOTD!:) you should definitely stick to this style, it really flatters you!xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. really Aishah?hehe..thank you so much..:)

      Delete
  4. Is the first pics is you and the elephant that you paint?

    ReplyDelete
    Replies
    1. the first picture yes it's me and the elephant not paint by me dear..:)

      Delete
  5. Hula... My name is Bai.. Baiya... (^_^)

    ReplyDelete