Wednesday, April 3, 2013

Beautiful Place in The World

Assalamualaikum,
This is the picture and place that Asyik adore so much. Bermimpi untuk sampai ke sana tapi mungkin akan menjadi kenyataan suatu hari nanti. In Sha Allah. Dan tak lupa Happy Birthday untuk Giorgio Izas. Maybe nanti kita melancong ke negara-negara seperti dibawah. Mana tahu ada rezeki nanti.

Green House in Ireland

Prague, Czech Republic 

Northern Lights - Yellowknife, NT

Titlis Bridge, Switzerland

Le Méridien Bora Bora

Asheville, North Carolina

Sydney, Australia

Great Wall of China

Amalfi Coast, Italy

Ik-Kil Cenote, Mexico

The Eiffel Tower

New York City

Kayangan Lake in the Coron Islands , Palawan, Philippines

York, England, medieval walled town

Venice, Italy

"Red Bridge", Zao Bridge, Aridagawa, Wakayama, Japan

Paris

Kilkenny City, Ireland.

Colorful streets of Guanajuato, Mexico

Alberobello, Italy


Bucket list - Infinity pool in Singapore at the Marina Bay Sands hotel.

Ashford Castle - Ireland

Side street in Bellagio, Lago Como, Italy

Ocean Drive, Miami


Toledo, Spain
More Beautiful Picture HERE.

8 comments:

  1. Cantiknya kayangan lake tuuuu.. teringin pulak nk kesana

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mmg sgt cantik..boleh pergi sgt2 kan dear..:)

      Delete
  2. NAK PERGI SEMUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,TAPI ENTAHLAH TAKTAHU BILA,HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg kalau boleh nk pergi semua tp $$$$$$$ xbyk...haha

      Delete
  3. ok mesti pgi salah satu tempat, before i pass amin!

    ReplyDelete
  4. cantik kan.. cantik sangat.. teringin sgt nak pergi semua tempat tu and memang cita2 nak travel around the world.. semoga Allah permudahkan..Aminn..

    kalau free singgah la ke blog saya

    http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1338205064355460557#overview/src=dashboard

    salam perkenalan..

    Assalammualikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah akan dipermudahkan utk kesana..hehe
      Terima kasih sbb sudi singgah ke blog ini juga..

      Delete