Saturday, March 2, 2013

The Big Bad Wolf Book Sale #2

Assalamualaikum,
Siapa tak suka buku?Pasti kalau status anda sebagai pelajar mesti semua suka kalau buku yang dijual dengan harga yang sangat murah. Ikutlah contoh Asyik. Pantang ada jualan buku yang murah mesti sanggup simpan duit untuk pergi tapi kali ini Asyik sanggup tak guna BB1M sebab nak shopping buku kat BBW. Ini hasil pada hari pertama Asyik pergi dan BBW baru bermula. Nak pergi untuk second trip pula nanti. Last sale 4 March 2013. Rugi kalau sesiapa yang tak pergi. :) 

Till next entry.
xoxo

10 comments:

  1. Banyaknya borong buku!! Ini yang jeles ini... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should go sbb harganya sgt2 murah..
      novel dulu harga rm8 dah jd rm5..so yg lain2 pun turun harga juga..:)

      Delete
  2. comelnya tuan tanah..:)

    banyknya buku..samapi paras pinggang dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tme ksh Mama Rey..:)
      buku tu blm puas lg beli sbb murah sgt2..:)

      Delete
  3. Replies
    1. Suriany you should go..byk buku yg best kt sana..:)

      Delete
  4. nak pergi jgk. tpi xtau smpt ke x. sobs sobs ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. esk last..sempat lg kalau nk pergi..;)

      Delete