Saturday, March 30, 2013

Look Post: Sweet Blue Black

Assalamualaikum,
Lama betul mengadap entry ini, Asyik tak tahu nak explain apa. Sebab hari ini seperti sangat menyedihkan. Mak tersayang masih lagi kat hospital. Demam dan masih tak sihat. Buat check up satu badan untuk tahu kalau ada penyakit yang tak diketahui sebelum ini. Dah hampir 3 hari mak Asyik kat hospital. Sunyi pula mak takde kat rumah. Selalunya mesti dengar dia membebel. hihi. In Shaa Allah esok boleh keluar dah kot. *hope bolehla. 


Untuk outfits hari ini Asyik memakai baju yang dihadiahkan oleh mak Asyik. Simple tops but comfortable enough. Wearing with black bag from Bonita and bracelet from kedai India zaman sekolah dulu. Haha. Dulu Asyik suka beli gelang dari kedai India. Nampak sangat cantik bila tengok gadis-gadis India pakai sebab so colorful. Tapi yang tak bestnya mudah patah. And shoes from Esarli. Don’t forget to wear sock to cover your feet. That it for outfits.








Balik rumah tengok dalam peti ais ada Strawberry. Asyik rasa lepas ini kena makan banyak sikit buah-buahan dan sayur-sayuran. Kekurangan zat sekarang ini dari dua kategori tersebut. Haha. Dan tak lupa sebelum balik rumah tadi singgah kat 7Eleven untuk cari majalah EH! Covernya Scha Alyahya. Terlepas nak beli yang sebelum ini covernya Fazura. Minat dua orang artis ini. Both sangat gorgeous. Dan lagi dapat kad kahwin dari kawan Asyik. Memang wajib pergilah ini. In Shaa Allah Nana yea. Dah janji aritu, siap dia dah warning kalau tak pergi merajuklah dia. Itu jealah untuk hari ini.





Till Next Entry.
xoxo

6 comments:

  1. cantik kasuttttt.

    rase mcm dah lama xterjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Suriany..hehe..
      I'm always be your silent reader..suka tgk blog you, xsangka pula u singgah sini juga..terima kasih..:)

      Delete
  2. comel sandal tu! unik :)
    jom join GA nina ehhh :)

    ReplyDelete
  3. btw, semoga mak asyik cepat sembuh yeaa.. amin..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..terima kasih Nina..:)

      Delete